Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
KIA SPORTAGE VS VOLKSWAGEN TIGUAN Συγκριτικό
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

KIA SPORTAGE VS VOLKSWAGEN TIGUAN Συγκριτικό

Kia Sportage VS VW Tiguan: Αυτοκίνητο της χρονιάς ή «όνομα»;

Διαβάστηκε από 21808 αναγνώστες - 7/1/2023

Συγκρίνουμε το Kia Sportage που βραβεύτηκε ως το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς» της Ελλάδας για το 2023 με το VW Tiguan που έχει μια εδραιωμένη ονομασία στην αγορά. Αξιολογούμε τα δύο μοντέλα με κριτήριο τις επιδόσεις, την κατανάλωση, τον εξοπλισμό, την ευρυχωρία, τις εγγυήσεις και την τιμή, και βλέπουμε ποιο SUV είναι καλύτερο.

Συγκρίνουμε το Kia Sportage με το VW Tiguan και τα βαθμολογούμε

Το Kia Sportage τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει έναν σαφώς πιο premium χαρακτήρα σε σχέση με την πρώτη γενιά, ενώ φέτος το μοντέλο απέκτησε τον τίτλο του «Αυτοκινήτου της Χρονιάς» του 2023 για την Ελλάδα.


Συγκρίνουμε το κορεάτικο SUV με τη «διαστημική» εμφάνιση με το VW Tiguan, ένα γερμανικό μοντέλο που έχει εδραιωθεί στην αγορά και τη συνείδηση των καταναλωτών και διακατέχεται από κύρος. Παράλληλα, θα βαθμολογήσουμε τα δύο SUV στις επιδόσεις, στην κατανάλωση, στην ευρυχωρία, στις εγγυήσεις, στον εξοπλισμό και στην τιμή, για να δούμε ποιο είναι καλύτερο και πόσο ανταγωνιστικά είναι στην κατηγορία τους.


Για τη σύγκριση επιλέξαμε τις βασικές εκδόσεις που μπορεί κανείς να αγοράσει τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα. Το εισαγωγικό Kia Sportage διαθέτει έναν ήπια υβριδικό κινητήρα με 150 άλογα και χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, ενώ το βασικό VW Tiguan έχει 130 ίππους και επίσης μηχανικό εξάρι σασμάν. Το Kia Sportage κοστίζει 30.990 ευρώ, ενώ το VW Tiguan έχει τιμή 29.200 ευρώ.


Ήρθε η ώρα να δούμε ποιο μοντέλο υπερτερεί στους βασικούς τομείς σύγκρισης, και το συνολικό βαθμό που θα κερδίσουν.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε