autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS
Το Yaris με το πακέτο Toyota Safety Sense εξοπλίζεται ήδη από τη βασική με τεχνολογίες ασφαλείας που σε άλλα μοντέλα είναι στον προαιρετικό εξοπλισμό.
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Yaris με το πακέτο Toyota Safety Sense εξοπλίζεται ήδη από τη βασική με τεχνολογίες ασφαλείας που σε άλλα μοντέλα είναι στον προαιρετικό εξοπλισμό.

Πάρε χώρους μικρομεσαίου σε τιμή μικρού

28/9/2017

Συγκρίνουμε τρία μικρά best-sellers της Ελληνικής αγοράς για να βρούμε ποιο είναι αυτό με τους καλύτερους χώρους.

Το Yaris έχει τον καλύτερο χώρο επιβατών με το Corsa να ακολουθεί ενώ το Ibiza έχει στενή καμπίνα αλλά το μεγαλύτερο πορτ-παγκάζ

Κοιτώντας το μήκος και το πλάτος θα διαπιστώσουμε ότι το Yaris έχει τις μικρότερες διαστάσεις μεταξύ των τριών.

Κοιτώντας το μήκος και το πλάτος θα διαπιστώσουμε ότι το Yaris έχει τις μικρότερες διαστάσεις μεταξύ των τριών.

Κοινοποίησέ το »


Το Yaris είναι πολύ άνετο για τέσσερις επιβάτες οι οποίοι θα ταξιδέψουν χωρίς παραχωρήσεις. Μόνο οι πίσω επιβάτες ίσως αντιμετωπίσουν πρόβλημα με το χώρο για το κεφάλι. Ο μόνος αδύναμος τομέας του Yaris είναι το πορτ-παγκάζ που φτάνει τα 286 λτ. Tο Corsa είναι και αυτό άνετο για τέσσερις επιβάτες. Οι μόνοι που ίσως να έχουν πρόβλημα είναι αυτοί που θα καθίσουν μπροστά καθώς το Corsa έχει το μικρότερο διαθέσιμο ύψος. Το πορτ-παγκάζ του Corsa είναι το μικρότερο καθώς χωράει 285 λτ. Το Ibiza έχει μικρούς χώρους για τους επιβάτες οπότε οι τέσσερις θα «πιεστούν» λίγο, έχει όμως μεγάλο ύψος οπότε δε θα σκύβουν. Ως προς το πορτ-παγκάζ, όμως, δε θα υπάρξει πρόβλημα καθώς είναι το μεγαλύτερο με χωρητικότητα 355 λτ.
 

Τις μικρότερες εξωτερικές διαστάσεις τις έχει το Yaris, δεύτερο έρχεται το Corsa ενώ το Ibiza είναι το μεγαλύτερο

Αφήνουμε το εσωτερικό και ρίχνουμε μια ματιά στις εξωτερικές διαστάσεις των μοντέλων που συγκρίνουμε. Κοιτώντας το μήκος και το πλάτος θα διαπιστώσουμε ότι το Yaris έχει τις μικρότερες διαστάσεις μεταξύ των τριών. Το Yaris είναι το μόνο που το μήκος του περιορίζεται κάτω από τα 4 μ. και συγκεκριμένα φτάνει τα 3.945 χλστ. ενώ έχει και το μικρότερο μεταξόνιο (2.510 χλστ.). Αυτό κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακό το γεγονός ότι έχει τους μεγαλύτερους χώρους για τους επιβάτες. Το Corsa είναι στη μέση όσον αφορά τις εξωτερικές διαστάσεις με μήκος που φτάνει τα 4.021 χλστ. και μεταξόνιο ίδιο με του Yaris. Τέλος, το μοντέλο που ξεχωρίζει όσον αφορά τις εξωτερικές του διαστάσεις είναι το Ibiza καθώς είναι το μοντέλο που έχει το μεγαλύτερο μήκος (φτάνει τα 4.059 χλστ.) αλλά και το μεγαλύτερο μεταξόνιο (2.564 χλστ.).
 

To Yaris έχει το χαμηλότερο κόστος χρήσης γιατί έχει τον μικρότερο κυβισμό και τη χαμηλότερη κατανάλωση

Το Yaris έχει το χαμηλότερο κόστος χρήσης λόγω του μικρού του κυβισμού καθώς γλυτώνεις από τεκμήρια και Ειδικό Τέλος Ταξινόμησης. Επιπλέον, ζητάει το λιγότερο καύσιμο σε σχέση με τα άλλα δύο μοντέλα καθώς η εργοστασιακή τιμή της κατανάλωσής του περιορίζεται στα μόλις 4.1 λτ./100 χλμ. Σε αυτό συμβάλλει και το πολύ χαμηλό του βάρος το οποίο περιορίζεται στα 980 κιλά. Στη δεύτερη θέση όσον αφορά το κόστος χρήσης ισοβαθμούν τα Corsa και Ibiza τα οποία και τα δύο «φοράνε» κινητήρες 1.200 κ.εκ. και εμφανίζονται να έχουν και ίδια κατανάλωση.
 
...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις