Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Έχει χαρακτηριστικά crossover ενώ η εμφάνιση είναι τόσο κομψή όσο και μοντέρνα

Με λιγότερα από 28 χιλιάδες ευρώ, αγοράζεις Mercedes με δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου και χώρους οικογενειακού αυτοκινήτου

Με το πρόγραμμα Welcome. My Way από την Mercedes, η απόκτηση της GLA γίνεται πολύ εύκολη

Αποκτήστε το με την προσφορά της αντιπροσωπείας που δίνει χωρίς επιπλέον χρέωση το ημιαυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων ETG

Εμφανισιακά θα κάνει πολλά αυτοκίνητα να νιώθουν κατώτερα του

¶νετο με πολύ καλούς χώρους που θα κάνουν κάθε ταξίδι παιχνιδάκι

Με το χιλιάρι ατμοσφαιρικό μοτέρ που αποδίδει 71 ίππους μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι

Αγοράζεις το πακέτο αυτό της δυναμικής και σύγχρονης εμφάνισης με πολύ καλό εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας

Εμφάνιση, εξοπλισμός και πολύ καλή τιμή θέτουν το Micra μία πραγματικά πολύ καλή επιλογή

Το φθηνό, το value for money και το premium

25/7/2017

Οι περιπτώσεις που αξίζουν την προσοχή σας αυτή την εβδομάδα, είναι δύο από τη μικρή κατηγορία και μια μικρομεσαία και μάλιστα premium.

Για αυτή την εβδομάδα, το Nissan Micra και το Peugeot 208 από τη μικρή κατηγορία, στις εκδόσεις που αξίζει να προσέξει κανείς μια και έχουν πολύ καλό συνδυασμό τιμής και απόδοσης ή εξοπλισμού αντίστοιχα. Από την κατηγορία των μικρομεσαίων, η crossover εκδοχή της Mercedes A-Class, η GLA είναι για αυτή την εβδομάδα το μοντέλο που προτείνουμε να προσέξει όποιος ενδιαφέρεται για την αγορά ενός ικανού σε κάθε έδαφος, premium μικρομεσαίο και μάλιστα με καλή τιμή για τα δεδομένα όλων των παραπάνω.
  • Nissan Micra 1.0 71 ps                                                                   από 12.690 ευρώ
Μια από τις πιο δυνατές εκδόσεις του νέου Micra, είναι η βασική. Με το χιλιάρι ατμοσφαιρικό μοτέρ που αποδίδει 71 ίππους, το μικρό Nissan είναι από τις περιπτώσεις που χαρακτηρίζονται από την άριστη σχέση τιμής- αξίας. Αγοράζεις το πακέτο αυτό της δυναμικής και σύγχρονης εμφάνισης με πολύ καλό εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, με κάτω από 13 χιλιάρικα. Ουσιαστικά, με κόστος αυτοκινήτου της ακόμα μικρότερης κατηγορίας, «βάζεις στο χέρι» ένα από τα καλύτερα και πληρέστερα αυτοκίνητα της μικρής κατηγορίας, με καλούς χώρους για επιβάτες και αποσκευές (300 λίτρα). Με 6 αερόσακους, σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης αλλά και αυτόματο φρενάρισμα όταν εντοπιστεί πρόβλημα εμπρός, το Micra είναι αναμφίβολα ένα από τα αυτοκίνητα που αξίζει να κοιτάξει όποιος ψάχνει για αγορά.  
  • Peugeot 2008 1.2 Puretech ETG Active                                      από 16.900 ευρώ
Το Peugeot 2008 είναι ένα από τα διακριθέντα crossover της εποχής μας και γίνεται πιο ενδιαφέρον με την προσφορά της αντιπροσωπείας που δίνει χωρίς επιπλέον χρέωση το εξαιρετικό και εξελιγμένο ημιαυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων ETG. Στη βασική έκδοση του μοντέλου με τον ατμοσφαιρικό τρικύλινδρο των 1,2 λίτρων που αποδίδει 82 ίππους, ο συνδυασμός με το αυτόματο ETG «απογειώνει» την ευκολία και την άνεση για τον οδηγό. Έρχεται να προστεθεί στο πλήρες πακέτο του εξοπλισμού που διαθέτει το μοντέλο και να γίνει ακόμα πιο πλήρες και πιο κολακευτικό για όσους θέλουν ένα σύγχρονο crossover με πολλές δυνατότητες και άνετους χώρους για μια οικογένεια.
 
  • Mercedes GLA 180 122ps με “Welcome. My Way”                          από 27.850 ευρώ
Είναι ένα από τα ποιοτικότερα αυτοκίνητα που μπορεί να αγοράσει κανείς. Έχει χαρακτηριστικά crossover και πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία, τόσο στον εξοπλισμό της, όσο και σε αυτά που εισπράττει ο οδηγός της στο δρόμο. Η GLA είναι η πιο προσαρμόσιμη Mercedes των τελευταίων ετών και στη βασική της έκδοση, μπορεί να μπει στο «στόχαστρο» αρκετών ενδιαφερόμενων. Με λιγότερα από 28 χιλιάδες ευρώ, αγοράζεις Mercedes με δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου και χώρους οικογενειακού αυτοκινήτου. Είναι ευέλικτη και αρκετά sport, ενώ ακόμα και ο βασικός της εξοπλισμός μπορεί να θεωρηθεί πλήρης. Τέλος, οι 122 ίπποι του βασικού 1.600άρη κινητήρα είναι επαρκείς για την άνετη μετακίνηση του αυτοκινήτου. Με το πρόγραμμα “Welcome. My Way” από την Mercedes,  η απόκτηση της GLA γίνεται πολύ εύκολη και προσαρμόζεται στις δυνατότητες του κάθε ενδιαφερόμενου μια ρυθμίζεται χωρίς περιορισμούς ο διακανονισμός που αφορά την αποπληρωμή του αυτοκινήτου. 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις