Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ποια είναι τα 5 πιο οικονομικά Full Hybrid;
11 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ποια είναι τα 5 πιο οικονομικά Full Hybrid;

Διαβάστηκε από 22531 αναγνώστες - 19/9/2022

Η τεχνολογία Full Hybrid είναι η ιδανική λύση για όποιον αναζητά τη σπιρτάδα της βενζίνης και τη χαμηλή κατανάλωση. Σας παρουσιάζουμε τα 5 πιο οικονομικά Full Hybrid οχήματα που καίνε λιγότερo κι από μοτοσυκλέτες και θα σας κάνουν να ξεχάσετε τις επισκέψεις στο βενζινάδικο!

Τα 5 οικονομικότερα αυτοφορτιζόμενα υβριδικά αυτοκίνητα

Μπορεί τα ηλεκτρικά να έχουν αρχίσει να κερδίζουν έδαφος χάρη στην εξαιρετική οικονομία που προσφέρουν για μετακίνηση μέσα σε αστικό περιβάλλον και τα Plug-in να θεωρούνται μια ιδανική επιλογή λόγω της διπλής φύσης τους, που συνδυάζει οικονομία εντός πόλης κι ανεξαρτησία στο ταξίδι, αλλά και τα δυο έχουν ένα βασικό μειονέκτημα. Χρειάζονται ρεύμα, πρίζες και εγκαταστάσεις, κάνοντας τα ακατάλληλα για ένα μεγάλο ποσοστών Ελλήνων. Αυτή τη στιγμή η πιο ιδανική τεχνολογία θεωρείται η Full Hybrid, αφού καταφέρνει να κρατάει χαμηλά τη μέση κατανάλωση χωρίς να έχει ανάγκη από εξωτερικές πηγές ρεύματος και ταυτόχρονα να δίνει την ευκολία του γεμίσματος στο πρώτο βενζινάδικo που θα συναντήσει ο οδηγός, κάνοντας το αυτοκίνητο πιο φιλικό προς τη χρήση του.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Για την ιστορία, τα Full hybrid ή αυτοφορτιζόμενα υβριδικά αυτοκίνητα διαθέτουν ένα κινητήρα εσωτερικής καύσης κι ένα ηλεκτρικό μοτέρ συνήθως με μπαταρία πολυμερών λιθίου, το οποίο μπορεί να κινήσει αυτόνομα για μικρές αποστάσεις το όχημα, ειδικά μέσα στην πόλη όπου η ανάκτηση από το φρενάρισμα είναι μεγαλύτερη. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η κατανάλωση να κυμαίνεται σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα, όπως και τα μοντέλα του συγκριτικού μας που μένουν κάτω από τα 5,1 λτ/100 χλμ. Πάμε να δούμε λοιπόν ποια είναι τα 5 οικονομικότερα Full hybrid που γίνονται ο εχθρός του βενζινά και της ακρίβειας.
 

Toyota Yaris Hybrid,Τoyota Corolla Sedan Hybrid, Renault Clio E-Tech, Honda Jazz e:HEV και Kia Niro HEV είναι τα 5 αυτοκίνητα που εντυπωσιάζουν με την κατανάλωση τους.
 

Μάρκα-Μοντέλο-Τύπος Κατανάλωση (λτ/100χλμ) Ιπποδύναμη Τιμή (ευρώ)
Toyota Yaris Hybrid 4,2 116 19.130
Renault Clio E-Tech 5 140 27.170
Toyota Corolla Hybrid 5 122 22.060
Kia Niro HEV 5,1 141 33.490
Honda Jazz e:HEV 5,1 109 23.750

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε