autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS
Renault Clio VS Skoda Fabia Συγκριτικό
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Renault Clio VS Skoda Fabia Συγκριτικό

Clio VS Fabia: Καλύτερο το Skoda, καίει λιγότερο το Renault

Διαβάστηκε από 11025 αναγνώστες - 19/4/2023

Συγκρίνουμε το Renault Clio με τη Skoda Fabia και τα βαθμολογούμε στην πραγματική κατανάλωση, στην ευρυχωρία, στις επιδόσεις, στον εξοπλισμό, στην τιμή και στην εγγύηση. Δημοφιλή και τα δύο, ποιο όμως είναι καλύτερο;

Συγκρίνουμε το Renault Clio με τη Skoda Fabia και τα βαθμολογούμε

Το Renault Clio βρίσκεται πλέον στην  πέμπτη γενιά του και έχει ιστορία 33 ετών, μιας και έκανε το ντεμπούτο του το 1990. Ένας από τους αντιπάλους στην κατηγορία του είναι η Skoda Fabia, η οποία πρωτοεμφανίστηκε το 1999 και τώρα βρίσκεται στην τέταρτη γενιά της. Αμφότερα τα μοντέλα είναι δημοφιλή, ποιο είναι όμως καλύτερο σήμερα;

Επιλέγουμε το Renault Clio με τον κινητήρα 90 ίππων με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων και το βάζουμε απέναντι από τη Skoda Fabia των 110 ίππων, η οποία διαθέτει επίσης μηχανικό σασμάν 6 ταχυτήτων. Διαλέξαμε τις συγκεκριμένες εκδόσεις επειδή έχουν καλύτερες επιδόσεις συγκριτικά με τις εισαγωγικές των 65 και 80 ίππων για το Renault και τη Skoda αντίστοιχα, χωρίς να θυσιάζουν την χαμηλή κατανάλωση.

Παράλληλα θα αξιολογήσουμε τα δύο αυτοκίνητα στην κατανάλωση, στην ευρυχωρία, στις επιδόσεις, στον εξοπλισμό, στην εγγύηση και στην τιμή.
Η βαθμολογία που έχει άριστα το 100 θα δείξει με αντικειμενικά κριτήρια ποιο μικρό υπερτερεί συνολικά, ενώ παράλληλα θα μας δώσει μια εικόνα από το πόσο ανταγωνιστικά είναι τα δύο μοντέλα στην κατηγορία τους.

Ας δούμε την τελική βαθμολογία και τους κυριότερους τομείς σύγκρισης μεταξύ του Renault Clio και της Skoda Fabia.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε