Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Toyota Yaris Cross VS Hyundai Kona VS Nissan Juke VS Peugeot 2008
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Toyota Yaris Cross VS Hyundai Kona VS Nissan Juke VS Peugeot 2008

Διαβάστηκε από 11919 αναγνώστες - 4/1/2022

Το Toyota Yaris Cross ήρθε και σκοπεύει να κατακτήσει την κορυφή. Πόσο ικανό είναι για κάτι τέτοιο; Το βάζουμε «απέναντι» στα δημοφιλή Hyundai Kona, Nissan Juke και Peugeot 2008, και βλέπουμε τα σημεία που ξεχωρίζει.

Το ολοκαίνουργιο Toyota Yaris Cross έχει δύσκολο έργο μπροστά του. Καλείται να εκπροσωπήσει την εταιρεία σε μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική κατηγορία, και μάλιστα πρέπει να φανεί αντάξιο της ιστορίας του ονόματος «Yaris», ενός μοντέλου που έχει γίνει best seller εδώ και πολλά χρόνια.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »


Προκειμένου να φτάσει στην κορυφή, το Toyota Yaris Cross πρέπει να κερδίσει τα πρώτα μοντέλα σε πωλήσεις. Έπειτα από τη σύγκριση με το Ford Puma, ήρθε η ώρα να θέσουμε το μικρό Ιαπωνικό SUV απέναντι σε 3 best-sellers του ανταγωνισμού, τα Hyundai Kona, Nissan Juke και Peugeot 2008. Πώς θα σταθεί το μοντέλο απέναντί τους;




Πιο οικονομικό για αγορά το Toyota Yaris Cross

Συγκρίνοντας τις βασικές εκδόσεις, τόσο στον κινητήρα όσο και στον εξοπλισμό, το Toyota Yaris Cross με το βενζινοκινητήρα 125 ίππων έχει τιμή εκκίνησης 17.470 ευρώ στην έκδοση Active, που περιλαμβάνει κλιματισμό, καντράν με ψηφιακό ταχύμετρο, ψηφιακό στροφόμετρο και οθόνη 4,2 ιντσών, προσαρμοστικό cruise control, αισθητήρες βροχής και φώτων καθώς και έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών στο ταμπλό με εικόνα από camera οπισθοπορείας.

Το Hyundai Kona των 120 ίππων στην έκδοση Exclusive είναι 2ο, με τιμή 18.590 ευρώ. Στο βασικό πακέτο εξοπλισμού βρίσκουμε μεταξύ άλλων κλιματισμό, έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών για το σύστημα infotainment, οθόνη 4,2 ιντσών στον πίνακα οργάνων, cruise control και φώτα LED με αυτόματη λειτουργία.

Αμέσως μετά συναντάμε το Nissan Juke με 114 άλογα το οποίο κοστίζει 18.700 ευρώ στην βασική έκδοση Energy, που προσφέρει σύστημα κλιματισμού, ηχοσύστημα με σύνδεση bluetooth και υποδοχή USB και AUX, οθόνη 4,2 ιντσών στον πίνακα οργάνων, cruise control και υποβοήθηση υψηλής δέσμης προβολέων.

Το Peugeot 2008 στην έκδοση Active με τον κινητήρα 100 ίππων είναι το πιο ακριβό από όλα, με τιμή 22.900 ευρώ, αλλά παράλληλα διαθέτει τον πιο premium «αέρα», κάτι, που συνοδεύεται από αυξημένο κόστος. Στον εξοπλισμό της βασικής έκδοσης περιλαμβάνεται ηλεκτρικό χειρόφρενο, αυτόματα φώτα και υαλοκαθαριστήρες, οθόνη αφής infotainment 7 ιντσών, αυτόματος κλιματισμός, cruise control και οθόνη 3,5 ιντσών στον πίνακα οργάνων.
 
Μάρκα-Μοντέλο-Τύπος Τιμή από
Toyota Yaris Cross Active 125 PS 17.470
Hyundai Kona Exclusive 120 PS 18.590
Nissan Juke Energy 114 PS 18.700
Peugeot 2008 Active 110 PS 22.900

Στον τομέα του εξωτερικού σχεδιασμού, και τα 4 μοντέλα είναι ξεχωριστά και διαφέρουν αρκετά μεταξύ τους.
  ...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε