autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS

Με ένα επιπλέον κόστος 500 ευρώ, η ελληνική αντιπροσωπεία της Nissan, Nικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. προσφέρει στο Qashqai (αλλά και στα υπόλοιπα μοντέλα της που χρησιμοποιούν το ίδιο μοτέρ, το Juke και το Pulsar) τη δυνατότητα βελτίωσης της απόδοσης.

Πρόκειται για αναβάθμιση στα 135 άλογα στις 5.100 σ.α.λ. από τα 115, δηλαδή μιλάμε για 20 επιπλέον ίππους με 500 ευρώ. Παράλληλα, η βελτίωση αυτή φέρνει και αύξηση της ροπής του κινητήρα από τα 186 Nm στα 202 Nm στις 3.800 σ.α.λ.

Για την αναβάθμιση υπάρχει κάλυψη με εγγύηση καλής λειτουργίας από την αντιπροσωπεία.

Από τη γκάμα του VW Polo ξεχωρίζουμε και προτείνουμε την έκδοση BlueMotion με τον diesel κινητήρα των 1,4 λίτρων που κοστίζει 15.500 ευρώ και δίνει στους υποψήφιους αγοραστές τη δυνατότητα να έχουν 15 άλογα και 20 Nm ροπής περισσότερα.

Η μέση κατανάλωση να είναι 3,4 λίτρα για κάθε 100 χιλιόμετρα έναντι 3,6 της έκδοσης με τους 75 ίππους- κάτι που επιτρέπει την γρήγορη απόσβεση των 900 ευρώ σε σχέση με την πιο φθηνή- και κατά 15 ίππους πιο αδύναμη «βασική» diesel έκδοση “Concept” των 14.600 ευρώ.

Με μακριές σχέσεις μετάδοσης στο κιβώτιο των ταχυτήτων αλλά και διαφορετικό προγραμματισμό στον εγκέφαλο του κινητήρα, σε συνδυασμό και με τις αεροδυναμικές επεμβάσεις που έχουν τα μοντέλα BlueMotion, είναι καλύτερη και η εικόνα της οικονομίας καυσίμου.

Τα νέα στοιχεία στην εμφάνιση του ανανεωμένου 208, συμπληρώνονται από τα νέας σχεδίασης φώτα ομίχλης που κάνουν την όψη του μικρού Γαλλικού μοντέλου πιο δυναμική.

Με το Peugeot 208 να έχει βασική τιμή τα 12.990 ευρώ, η νέα αυτή προσφορά της ελληνικής αντιπροσωπείας το κάνει ιδιαιτέρως ελκυστικό.

Όλα τα 208 πλέον, διατίθενται χωρίς επιπλέον χρέωση με τρισδιάστατο σύστημα πλοήγησης που υποστηρίζεται από τη νέα αναβαθμισμένη οθόνη στο κέντρο του ταμπλό.

Τρία αυτοκίνητα, ευκαιρίες!

Διαβάστηκε από 9398 αναγνώστες - 27/6/2017

Όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και αυτή ψάχνουμε, βρίσκουμε και σας παρουσιάζουμε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες της αγοράς.

Προτάσεις αγοράς
Ψάξαμε και βρήκαμε τις καλύτερες περιπτώσεις αγοράς για την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε και σας τις προτείνουμε
 
Nissan Qashqai 1.2 DIG-T 135 ps
Με ένα επιπλέον κόστος 500 ευρώ, η ελληνική αντιπροσωπεία της Nissan, Nικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. προσφέρει στο Qashqai (αλλά και στα υπόλοιπα μοντέλα της που χρησιμοποιούν το ίδιο μοτέρ, το Juke και το Pulsar) τη δυνατότητα βελτίωσης της απόδοσης. Πρόκειται για αναβάθμιση στα 135 άλογα στις 5.100 σ.α.λ. από τα 115, δηλαδή μιλάμε για 20 επιπλέον ίππους με 500 ευρώ. Παράλληλα, η βελτίωση αυτή φέρνει και αύξηση της ροπής του κινητήρα από τα 186 Nm στα 202 Nm στις 3.800 σ.α.λ. Φυσικά, για τα παραπάνω υπάρχει κάλυψη με εγγύηση καλής λειτουργίας από την αντιπροσωπεία, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο μόνος «περιορισμός» που τίθεται, έχει να κάνει με την μετάδοση, καθώς το κιτ αναβάθμισης αφορά μόνο τα αυτοκίνητα με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Αυτό σημαίνει πως από τα 18.990 ευρώ της βασικής έκδοσης για το Qashqai με τον κινητήρα των 1,2 λίτρων, το κόστος πάει στα 19.490 ευρώ.   
VW Polo TDI 1.6 5d BlueMotion 90 ps         
Από τη γκάμα του VW Polo ξεχωρίζουμε και προτείνουμε την έκδοση BlueMotion με τον diesel κινητήρα των 1,4 λίτρων που κοστίζει 15.500 ευρώ και δίνει στους υποψήφιους αγοραστές τη δυνατότητα να έχουν 15 άλογα και 20 Nm ροπής περισσότερα. Εκτός αυτού όμως, τα μοντέλα BlueMotion καθώς έχουν προσανατολισμό στην απόλυτη οικονομία και στις χαμηλότερες εκπομπές ρύπων, δείχνουν και ένα πολύ πιο φιλικό προς το περιβάλλον προφίλ. Με μακριές σχέσεις μετάδοσης στο κιβώτιο των ταχυτήτων αλλά και διαφορετικό προγραμματισμό στον εγκέφαλο του κινητήρα, σε συνδυασμό και με τις αεροδυναμικές επεμβάσεις που έχουν τα μοντέλα BlueMotion, είναι καλύτερη και η εικόνα της οικονομίας καυσίμου, με τη μέση κατανάλωση να είναι 3,4 λίτρα για κάθε 100 χιλιόμετρα έναντι 3,6 της έκδοσης με τους 75 ίππους- κάτι που επιτρέπει την γρήγορη απόσβεση των 900 ευρώ σε σχέση με την πιο φθηνή- και κατά 15 ίππους πιο αδύναμη «βασική» diesel έκδοση “Concept” των 14.600 ευρώ.
Peugeot 208 Connect
Η νέα προσφορά της Peugeot είναι εντυπωσιακή. Όλα τα 208 πλέον, διατίθενται χωρίς επιπλέον χρέωση με τρισδιάστατο σύστημα πλοήγησης που υποστηρίζεται από τη νέα αναβαθμισμένη οθόνη στο κέντρο του ταμπλό. Το σύστημα αυτό, υποστηρίζει ιδανικά και την κάμερα οπισθοπορείας που είναι μέσα στο πακέτο της προσφοράς, όπως και το WiFi. Με το Peugeot 208 θα έχει βασική τιμή τα 12.990 ευρώ, η νέα αυτή προσφορά της ελληνικής αντιπροσωπείας το κάνει ιδιαιτέρως ελκυστικό. Τα νέα στοιχεία στην εμφάνιση του ανανεωμένου 208, συμπληρώνονται από τα νέας σχεδίασης φώτα ομίχλης που κάνουν την όψη του μικρού Γαλλικού μοντέλου πιο δυναμική.  
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις