autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS

Στη γκάμα των εκδόσεων του μοντέλου, που είναι πολύ ικανό ακόμα και για να εξυπηρετήσει οικογενειακές ανάγκες χάρη στους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές (330 λίτρα), ξεχωρίζει η «βασική» με τον τρικύλινδρο χιλιάρη TSI.

Έχοντας μόλις 100 ευρώ διαφορά από την αμέσως προηγούμενη πλούσια έκδοση του Fabia που εφοδιάζεται με τον ατμοσφαιρικό MPI κινητήρα και έχει 20 ίππους λιγότερους, το «βασικό» 1.0 TSI είναι αναμφίβολα καλύτερη επιλογή.

Χωρίς ελλείψεις σε εξοπλισμό, καθώς 6 αερόσακοι, κλιματισμός και ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός ανήκουν στο «πακέτο» των 12.200 ευρώ.

Είναι το μοντέλο που έχει τον μεγαλύτερο χώρο αποσκευών (720 λίτρα) στην ελληνική αγορά (μαζί με το Skoda Kodiaq) και αυτός είναι απλά ένα ακόμα καλός λόγος για να το προσέξει κανείς.

Για τις προσθιοκίνητες εκδόσεις, η έκπτωση είναι 2.000 ευρώ στην πλούσια έκδοση DLX με τον κινητήρα diesel 1,6 λίτρων με απόδοση 116 ίππων.

Στον εξοπλισμό του μοντέλου περιλαμβάνονται 7 αερόσακοι, αυτόματος διζωνικός κλιματισμός, κάμερα οπισθοπορείας και αναπαραγωγή έως και ταινιών (με δυνατότητα σύνδεσης με HDMI αλλά και USB) στην έγχρωμη οθόνη αφής των 7 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό.

Η τρέχουσα προσφορά για το ανανεωμένο Dacia Duster περιλαμβάνει 3 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια και έτσι πλαισιώνεται ιδανικά η 5ετούς διάρκειας εγγύηση με την οποία πωλείται το μοντέλο.

Το Duster στην βασική δικίνητη έκδοση, έχει τιμή εκκίνησης τα 13.670 ευρώ με τον 1.600άρη βενζινοκινητήρα των 115 ίππων και είναι το πιο φθηνό crossover στη συγκεκριμένη κατηγορία μεγέθους.

Ο εξοπλισμός του είναι πλήρης, με 4 αερόσακους (οι δύο πλευρικοί καλύπτουν έως και τα κεφάλια οδηγού/ συνοδηγού), a/c, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, ηλεκτρικούς καθρέπτες και ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών.

Τρία μοντέλα-ευκαιρία. Μην τα χάσεις!

11/7/2017

`Ολες οι ευκαιρίες και οι προσφορές των εταιρειών είναι κάθε Δευτέρα μόνο στο Autoagora. Δείτε τες και βρείτε ποιο θα είναι το επόμενο αυτοκίνητό σας.

Skoda Fabia 1.0 TSI 95ps από 12.200 ευρώ

Στη γκάμα των εκδόσεων του μοντέλου, που είναι πολύ ικανό ακόμα και για να εξυπηρετήσει οικογενειακές ανάγκες χάρη στους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές (330 λίτρα), ξεχωρίζει η «βασική» με τον τρικύλινδρο χιλιάρη TSI. Έχοντας μόλις 100 ευρώ διαφορά από την αμέσως προηγούμενη πλούσια έκδοση του Fabia που εφοδιάζεται με τον ατμοσφαιρικό MPI κινητήρα και έχει 20 ίππους λιγότερους, το «βασικό» 1.0 TSI είναι αναμφίβολα καλύτερη επιλογή. Χωρίς ελλείψεις σε εξοπλισμό, καθώς 6 αερόσακοι, κλιματισμός και ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός ανήκουν στο «πακέτο» των 12.200 ευρώ.



Έκπτωση έως και 2.500 ευρώ στο SsangYong XLV

Είναι το μοντέλο που έχει τον μεγαλύτερο χώρο αποσκευών (720 λίτρα) στην ελληνική αγορά (μαζί με το Skoda Kodiaq) και αυτός είναι απλά ένα ακόμα καλός λόγος για να το προσέξει κανείς. Το XLV που προσφέρει και πολύ καλούς χώρους για τους επιβάτες, πέραν του πλήρους εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας, προσφέρεται τώρα με έκπτωση που φτάνει τα 2.500 ευρώ στην πιο πλούσια έκδοση εξοπλισμού με τετρακίνηση. Η τιμή της συγκεκριμένης έκδοσης (DLX AWD) έχει διαμορφωθεί στα 24.080 ευρώ, από 26.580 που ήταν μέχρι τώρα. Για τις προσθιοκίνητες εκδόσεις, η έκπτωση είναι 2.000 ευρώ αντίστοιχα στην πλούσια έκδοση DLX με τον ίδιο κινητήρα diesel 1,6 λίτρων με απόδοση 116 ίππων. Στον εξοπλισμό του μοντέλου περιλαμβάνονται 7 αερόσακοι, αυτόματος διζωνικός κλιματισμός, κάμερα οπισθοπορείας και αναπαραγωγή έως και ταινιών (με δυνατότητα σύνδεσης με HDMI αλλά και USB) στην έγχρωμη οθόνη αφής των 7 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό.  



Dacia Duster με δωρεάν 5 χρόνια εγγύηση και 3 χρόνια οδική βοήθεια

Η τρέχουσα προσφορά για το ανανεωμένο Dacia Duster περιλαμβάνει 3 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια και έτσι πλαισιώνεται ιδανικά η 5ετούς διάρκειας εγγύηση με την οποία πωλείται το μοντέλο. Το Duster που στην βασική δικίνητη έκδοση, έχει τιμή εκκίνησης τα 13.670 ευρώ με τον 1.600άρη βενζινοκινητήρα των 115 ίππων και είναι το πιο φθηνό crossover στη συγκεκριμένη κατηγορία μεγέθους. Ο εξοπλισμός του είναι πλήρης, με 4 αερόσακους (οι δύο πλευρικοί καλύπτουν έως και τα κεφάλια οδηγού/ συνοδηγού), a/c, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, ηλεκτρικούς καθρέπτες και ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις