Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη του νέου Nissan Qashqai

4/2/2021

Η αναμονή τελείωσε μιας και η Nissan γνωστοποίησε πως η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη του ολοκαίνουριου Qashqai πλησιάζει. Το πρωτοποριακό crossover θα θέσει ένα νέο πρότυπο στην κατηγορία του, με ελκυστικό σχεδιασμό, προηγμένη τεχνολογία και δυναμική οδήγηση.

Ο χρόνος αναμονής για το νέο Nissan Qashqai φτάνει στο τέλος του, με τη επίσημη αντιπροσωπεία να ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου (12:00 μ.μ.) μέσω του καναλιού «Nissan Europe» στο Youtube θα είναι σε θέση ο καθένας να δει την επίσημη αποκάλυψη του νέου crossover.

Το Nissan Qashqai είναι ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα της Ελληνικής αγοράς. Το κοινό το αγάπησε από την πρώτη κιόλας παρουσίαση του, και η αναμονή για το νέο μοντέλο είναι μεγάλη. Το νέο Nissan Qashqai θα βασιστεί στην τελευταία έκδοση της πλατφόρμας CMF-C της Συμμαχίας, που είναι 41% πιο άκαμπτη και με χρήση περισσότερου χάλυβα υψηλής αντοχής. Το νέο Qashqai δεν θα έχει έκδοση πετρελαίου, ενώ η έκδοση βενζίνης με τον κινητήρα των 1.300 κ.εκ. θα είναι διαθέσιμος με δυο ιπποδυνάμεις (138 και 155 ίππων). Ντεμπούτο θα κάνει το Hybrid e-Power μοντέλο, που αποτελεί την νέα υβριδική τεχνολογία της Nissan.



Εξωτερικά σε μαγνητίζει η νέα V-Motion μάσκα της Nissan, με τους εντυπωσιακούς προβολείς να κερδίζουν τις εντυπώσεις με την σχεδίαση τους, αλλά και την τεχνολογία αυτόματης προσαρμογής σύμφωνα με τις οδικές συνθήκες και τους άλλους χρήστες του δρόμου. Η σχεδίαση του πίσω μέρους δένει ιδανικά με την εξωτερική εικόνα του νέου Qashqai, χωρίς να έχει κάποια extreme λεπτομέρεια.

Για το εσωτερικό δεν υπάρχουν ακόμα πολλές πληροφορίες, αλλά θεωρούμε δεδομένο πως το νέο Nissan Qashqai θα εξοπλιστεί με την νέα έκδοση του ημιαυτόνομου συστήματος οδήγησης ProPilot.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις