Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
18 φωτογραφίες »

Απόβαση στον Πειραιά με 30 Ιταλίδες

22/9/2021

Το «Ferrari Road Show - Πειραιάς 2021», ένα φαντασμαγορικό θέαμα γεμάτο λάμψη, χρώμα, ταχύτητα και εντυπωσιακούς ελιγμούς με «πρωταγωνίστριες» 30 ξεχωριστές Ferrari του μεγαλύτερου και πιο δημοφιλούς Club ιδιοκτητών αυτοκινήτων FERRARI της Ιταλίας «Passione Rossa», είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν χιλιάδες πολίτες,  με όλα τα βλέμματα  να είναι στραμμένα επί τρείς ημέρες στον Πειραιά!

Οι ιταλίδες «καλλονές» φιλοξενήθηκαν για πρώτη φορά στην πόλη μας στο πλαίσιο των «Ημερών Θάλασσας», τη γιορτή - θεσμό του Πειραιά, που πραγματοποιείται για 7η συνεχή χρονιά με δωρεάν εκδηλώσεις σε όλη την πόλη.

Kοινοποίησε το »


Οι ξεχωριστές Ferrari μεταξύ των οποίων τα μοναδικά μοντέλα, Enzo, Portofino, 360 Modena, California T, 458 Speciale, Mondial, 355 F1  εντυπωσίασαν με ένα μοναδικό  Road Show στο παραλιακό μέτωπο και τα αξιοθέατα της πόλης μας, αναδεικνύοντας και προβάλλοντας τις ομορφιές και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Πειραιά, ενώ στάθμευσαν στο Πασαλιμάνι, όπου ο κόσμος είχε  την ευκαιρία να τα θαυμάσει από κοντά και να βγάλει φωτογραφίες.

Μοναδική ήταν επίσης η εμπειρία που έζησαν την Κυριακή στο «Γ. Καραϊσκάκης» 60 υπερτυχεροί, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να συνοδηγήσουν ένα από τα πολυτελή Ιταλικά αυτοκίνητα και να αισθανθούν την απόλαυση μιας διαδρομής με Ferrari!

Στόχος του Δήμου Πειραιά με το επιτυχημένο αυτό event ήταν να τοποθετήσει την πόλη ψηλά στον χάρτη των τουριστικών προορισμών, σε έναν ακόμη τομέα, αυτόν του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η μοναδική αυτή δράση ολοκληρώθηκε με μια λαμπερή εκδήλωση στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του Ferrari Club «Passione Rossa», παρουσία του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, της Υφυπουργού Τουρισμού κυρίας Σοφίας Ζαχαράκη, της Πρέσβειρας της Ιταλίας στην Ελλάδα κυρίας  Πατρίτσια Φαλτσινέλι,  του  Περιφερειάρχη Αττικής  κ. Γιώργου Πατούλη, του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, της Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κυρίας Σταυρούλας Αντωνάκου,  της αρμόδιας Αντιδημάρχου Επικοινωνίας Προβολής και Μέσων Ενημέρωσης κυρίας Ανδριάνας Ζαρακέλη, του Προέδρου του Ferrari club «Passione Rosa», Δρ. Φάμπιο Μπαρόνε κ.α.

Την εκδήλωση παρουσίασαν η κα  Σάσα Σταμάτη και ο κ. Βαγγέλη Κιούσης.
Στην επίσημη παρουσίαση του Ferrari Club «Passione Rossa», παρευρέθηκαν επίσης:  οι Βουλευτές της Α΄ Πειραιά κα Νόνη Δούνια και  κ. Νίκος Μανωλάκος,  οι Αντιδήμαρχοι κυρίες  Αθηνά Γλύκα και Αντωνία Καρακατσάνη και οι κ.κ. Δημήτρης Καρύδης και Παναγιώτης Ρέππας. Οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Μαρκαριάν Χαρουτιούν και οι κυρίες Ειρήνη Νταϊφά και  Γερασιμούλα – Αλεξάνδρα Τουμαζάτου, o πρώην Δήμαρχος Περάματος κ. Γιάννης Γλύκας, o Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά Ταξίαρχος Πρωτοσίλαος Κωστάζος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά κ. Θεόδωρος Καπράλος κ.α.

Τo Ferrari Road Show - Πειραιάς 2021 διοργάνωσαν ο Δήμος Πειραιά και η Περιφέρεια Αττικής, ενώ την υποστήριξη τους παρείχαν η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς, το Λιμεναρχείο Πειραιά, η Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά και το Τμήμα Τροχαίας Πειραιά. Η εκδήλωση τελούσε  υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.
 

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις