Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

BMW Athens Car Service ΕΠΕ: Μία εταιρία, όλες οι υπηρεσίες γύρω από BMW-Mini

5/6/2019

Η πληρέστερη κάθετη μονάδα για BMW και Mini, έχει όνομα! BMW Athens Car Service ΕΠΕ! Είτε ψάχνετε αυτοκίνητο, είτε οποιαδήποτε υπηρεσία γύρω από αυτό. 4.500 τ.μ. γεμάτα λύσεις για κάθε σας πρόβλημα.

Πάνω από 4.500τ.μ. εξοπλισμένα με καινούργια και μεταχειρισμένα BMW-Mini αλλά και με όλες τις υπηρεσίες γύρω από το αυτοκίνητο. Η εταιρεία AthensCar Service ΕΠΕ. , είναι Επίσημο Μέλος του Δικτύου Εμπόρων της BMW Hellas A.E. από το 1994 και διαθέτει δύο ολοκληρωμένα συγκροτήματα εξυπηρέτησης πελατών για BMW και ΜINI. Στοχεύει στην ολοκληρωμένη ενημέρωση και την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της, ενώ όντας άρτια επανδρωμένη με το πιο έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό σε όλα τα τμήματά της, στέκει αντάξια των ποιοτικών προτύπων λειτουργίας που οι μάρκες BMW και MINI ορίζουν.

Κάλυψη σε κάθε είδους υπηρεσιές!

Η AthensCar Service ΕΠΕ αποτελεί την Μέκκα όσων ανήκουν ήδη ή θέλουν να γίνουν μέλος της πιο premium αυτοκινητοβιομηχανίας στο κόσμο. Στο ολοκληρωμένο συγκρότημα AthensCar Service ΕΠΕ στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 423 στην Ηλιούπολη θα βρείτε:
  • Τμήμα πωλήσεων και εταιρικών πωλήσεων για διπλωματικά και θωρακισμένα αυτοκίνητα BMW
  • Έκθεση BMW
  • Έκθεση Mini
  • Τμήμα ανταλλαγών
  • Τμήμα γνήσιων ανταλλακτικών
  • Τμήμα Service
  • Υπηρεσίες φανοποιείου
  • Τμήμα βελτιώσεων
  • Ειδική σχολή Τεχνικής Εκπαίδευσης και για τις δύο μάρκες
 
Θέλετε να ανακαλύψετε ολόκληρη τη νέα γκάμα των BMW-Mini και να αποφασίσετε ποιο σας ταιριάζει καλύτερα; Στις εκθέσεις της AthensCar Service ΕΠΕ το έμπειρο προσωπικό θα σας λύσει οποιαδήποτε απορία γύρω από όλα τα αυτοκίνητα της εταιρίας, ενώ εάν ψάχνετε μεταχειρισμένο; Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα! 

Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες AthensCar Service ΕΠΕ 
H AthensCar Service ΕΠΕ. διαθέτει ευέλικτα προγράμματα χρηματοδότησης σε συνεργασία με την BMW Financial Services τράπεζα μέλος του Group BMW. Οι σύμβουλοι πωλήσεων της εταιρίας μας, θα σας καθοδηγήσουν στην επιλογή του χρηματοδοτικού προγράμματος που αρμόζει σε εσάς. Για πλήρη ενημέρωση σχετικά με τα προγράμματα χρηματοδότησης, απευθυνθείτε στο τμήμα πωλήσεων.




Επικοινωνία
Επωνυμία: AthensCar Service ΕΠΕ. Επίσημος Έμπορος και Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW και ΜΙΝΙ
Κεντρικό κατάστημα: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 423 Ηλιούπολη
Τηλ: 210 9933303 – 210 9933403
e-mail: [email protected]
Site: https://bmw-athenscar.gr/index.htm 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις