Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Επιλέξτε τη λάμπα Philips που σας ταιριάζει

8/2/2019

Οι λάμπες αυτοκινήτου Philips προσφέρουν ευρύτερη και μακρύτερη δέσμη φωτός επιτρέποντας στον οδηγό να βλέπει καλύτερα και να προλαμβάνει ταχύτερα τυχόν κινδύνους.

Η θερμοκρασία χρώματος υποδεικνύεται σε μονάδες που καλούνται Kelvin και η τιμή της καθορίζει εάν οι λαμπτήρες παράγουν θερμό ή ψυχρό φως. Όταν αγοράζετε λάμπες αυτοκινήτου, μπορεί να παρατηρήσετε ότι στα χαρακτηριστικά τους αναφέρεται η βαθμολογία Kelvin.

Philips X-treme Vision
Οι λάμπες αυτοκινήτου Philips X-treme Vision προσφέρουν 130% παραπάνω φως σε σχέση με τις αντίστοιχες κοινές λάμπες και μπορείτε να δείτε μέχρι και 45 μέτρα επιπλέον, μπροστά από το όχημά σας, δίνοντάς σας δύο δευτερόλεπτα περισσότερο χρόνο αντίδρασης! Η πατενταρισμένη τεχνολογία επίστρωσης της σειράς Philips X-treme Vision παράγει ένα πιο ισχυρό φως. Το λευκό φως που παράγουν, με θερμοκρασία χρώματος στα 3.500⁰Κelvin, είναι σημαντικά πιο λευκό από τις αντίστοιχες κοινές λάμπες. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε τη φωτεινότερη απόδοση φωτισμού για μια πολύ άνετη εμπειρία
νυχτερινή οδήγηση.




Philips Racing Vision
Όταν οδηγείτε σε υψηλές ταχύτητες σε μη επαρκώς φωτισμένους εθνικούς δρόμους, βασίζεστε στην απόδοση των λαμπτήρων του αυτοκινήτου σας. Όταν αντιμετωπίζετε έναν απροσδόκητο κίνδυνο, ο χρόνος αντίδρασης είναι το παν! Η απόδοση της ανώτερης δέσμης του των λαμπτήρων Philips Racing Vision σας βοηθάει να εντοπίζετε ταχύτερα τυχόν επικίνδυνες καταστάσεις και να κρατήσετε τον έλεγχο του οχήματος σας - ανεξάρτητα από τις οδικές συνθήκες που αντιμετωπίζετε.Οι λάμπες Philips Racing Vision ενισχύουν την ορατότητα σας με έως και 150% περισσότερο φως, σε σχέση με τις αντίστοιχες κοινές λάμπες αλογόνου.



Philips Crystal Vision
Με βελτιωμένη τεχνολογία, οι λάμπες Crystal Vision έρχονται πιο κοντά στο μπλε/λευκό στυλ των ΟΕXenon, Με την μπλε επίστρωση και το ασημί κορυφαίο σχεδιασμό, η Crystal Vision προσφέρει λευκό φως και πιο φωτεινή δέσμη στα 4.300°Κ , σε σχέση με τις αντίστοιχες κοινές λάμπες.




Philips Diamond Vision
Οι λάμπες Diamond Vision προσφέρουν 5.000°Κ, λευκό φως στο δρόμο, με μία μπλε απόχρωση, παρόμοια με αυτή των HIDXenonKIT. Έχουν την ίδια κατανάλωση με τις κοινές λάμπες και πάντα με την ΟΕ ποιότητα. Μια ελαφριά μπλε αντανάκλαση παραμένει στο φανάρι ακόμα και όταν οι λάμπες είναι απενεργοποιημένες.Όσο υψηλότερη είναι η βαθμολογία Kelvin, τόσο πιο γαλάζια είναι η απόδοση χρώματος του λαμπτήρα.
Οι λαμπτήρες αυτοκινήτων Philips είναι κατασκευασμένοι από υψηλής ποιότητας UV-Quartzglass, το οποίο είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στις ακραίες θερμοκρασίες και τους κραδασμούς, γεγονός που εξαλείφει τον κίνδυνο έκρηξης.  Επίσης η ειδική τεχνολογία επίστρωσης anti-uv της Philips προστατεύει τις λάμπες από την επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία



Η Philips παράγει τα καλύτερα προϊόντα για την αγορά σε OEM&aftermarket. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας προϊόντα και δοκιμασμένα σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές, τα προϊόντα Philips έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να μεγιστοποιούν την ασφάλεια και την άνεση της οδικής εμπειρίας.

Πλήρη σειρά λαμπτήρων Philips (αλογόνου, Xenon, LED) μπορείτε να βρείτε στην εταιρεία Τεχνοανταλλακτική ΑΕ, 2105155253 και στο site www.technoantallaktiki.gr
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις