Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
2 φωτογραφίες »

Η Χαλκιάς Racing Team στο Acropolis Rally 2021

31/8/2021

Λίγα εικοσιτετράωρα απομένουν για την εκκίνηση του Acropolis Rally 2021 το οποίο επέστρεψε στο πρόγραμμα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ και η Χαλκιάς Racing Team είναι έτοιμη για να πάρει εκκίνηση κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

Στη θέση του οδηγού βρίσκεται φυσικά ο Θέμης Χαλκιάς. Ο κυπελλούχος χώματος του 2017 και πρώτος Έλληνας οδηγός στον αγώνα του 2013 θα συμμετάσχει στο 13ο Acropolis Rally της καριέρας του έχοντας στο δεξί μπάκετ τον Ανδρέα Βίγκο στον πρώτο κοινό τους αγώνα. Αυτοκίνητο θα είναι το Ford Fiesta R5 στην τελευταία του εξέλιξη Evo2 το οποίο προετοιμάζει και υποστηρίζει η RB Motorsport από την Ιταλία. Η συμμετοχή θα προσμετράται στην κατηγορία RC2 που περιλαμβάνει όλα τα αυτοκίνητα προδιαγραφών R5 / Rally2.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »


Χορηγοί της συμμετοχής θα είναι για ακόμα μια φορά η ELDONS Α.Ε.Β.Ε. , μια από τις μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρίες παραγωγής και εμπορίας πλήρους γκάμας συνθετικών και συμβατικών λιπαντικών, καθώς και τα κορυφαία λιπαντικά Gulf που εισάγει κατ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα η ELDONS Α.Ε.Β.Ε. Νέος υποστηρικτής στον αγώνα θα είναι η κορυφαία ασφαλιστική εταιρία Euroins.
Το Fiesta R5 είναι «ντυμένο» σε νέα χρώματα και σχεδιασμό που έχει επιμεληθεί η Become Design Studio και έχει υλοποιήσει η Graphcom Digital Printing Solutions. Τέλος για ακόμα μια φορά υποστηρίζουμε το έργο του συλλόγου «Η ΠΙΣΤΗ», Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις (καρκίνο).

Δηλώσεις Θέμη Χαλκιά: «Για εμάς το φετινό Acropolis Rally αποτελεί μια νέα αρχή μετά την περσινή χρονιά κατά την οποία αποκτήσαμε το νέο μας αυτοκίνητο και προσπαθήσαμε να φέρουμε στα μέτρα μας και να προσαρμοστούμε σε αυτό. Για να τονίσουμε το νέο αυτό ξεκίνημα έχουμε σχεδιάσει ένα νέο λογότυπο καθώς και μια νέα εταιρική ταυτότητα που θα βλέπετε στη συνολική μας παρουσία. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε ξανά αγώνα στο WRC και δεν γινόταν να απουσιάζουμε. Έχουμε ασχοληθεί πολύ με το αυτοκίνητο σε όλους τους τομείς ενώ είναι δεδομένο ότι με τον νέο μου συνοδηγό θα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία, κάτι που φάνηκε ήδη από το τεστ που πραγματοποιήσαμε. Στόχοι μας αποτελούν τόσο ο τερματισμός σε έναν πολύ δύσκολο και απαιτητικό αγώνα όσο να προσφέρουμε πολύ θέαμα στους θεατές στις ειδικές διαδρομές.»
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »