Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Κιοσέογλου και Fiat σας προετοιμάζουν το αυτοκίνητο για το χειμώνα, με μοναδικές προσφορές

18/12/2017

Θέλετε δωρεάν έλεγχο 15 σημείων, 20% έκπτωση σε ανταλλακτικά και δώρο το πλήρες πακέτο οδικής βοήθειας της FIAT για έναν χρόνο; Διαβάστε εδώ πως θα τα έχετε όλα!

Η Fiat Κιοσέογλου σας προετοιμάζει καλύτερα από όλους για τον χειμώνα που έρχεται.

Όντας εξουσιοδοτημένη κάθετη μονάδα της μεγαλύτερης ιταλικής οικογένειας, η Fiat Κιοσέογλου είναι σε θέση να σας παρέχει μοναδικές προσφορές ώστε να χαρείτε τον χειμώνα με ασφάλεια και σιγουριά.

Κλείστε ραντεβού έως και τις 17 Φεβρουαρίου για τον Δωρεάν χειμερινό έλεγχο 15 σημείων του Fiat σας και κερδίστε αυτομάτως έκπτωση 20% στα καλύτερα αξεσουάρ, όπως μπαταρίες,υαλοκαθαριστήρες, τακάκια κ.τ.λ.  Ακόμη, θα απολαύσετε 15% έκπτωση σε ανταλλακτικά και εργασία για να πραγματοποιήσετε το service που τόσο καιρό αναβάλατε. Δεν υπάρχει πιο όμοφο πράγμα από το να είστε σίγουροι για το όχημα που οδηγείτε.

Οι super προφορές όμως δεν σταματάνε εκεί, καθώς ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ  στην Fiat Κιοσέογλου, πραγματοποιώντας το service σας, θα πάρετε δώρο για 1 ολόκληρο χρόνο το πλήρες πακέτο Οδικής Βοήθειας της Fiat.

Τι περιμένετε λοιπόν; Κλείστε τώρα ραντεβού και βγείτε τριπλά κερδισμένοι. Κερδίστε χρόνο και χρήμα, για να τα χαρείτε με την οικογένεια σας.
 
Στον Κιοσέογλου, βρίσκετε πάντα αυτό που ψάχνετε από το 1975.


Επικοινωνία
Επωνυμία: Κιοσέογλου
Διεύθυνση: ΑΧΑΡΝΩΝ 462 ΑΘΗΝΑ
Τηλ: 2102588560 - 2102588940
Website: https://fiat-kioseoglou.car.gr/cars/?ca=v
Fb: https://www.facebook.com/fiatkioseoglou/
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις