Νέα μονάδα Μεταχειρισμένων από την Peugeot ΓΚΑΛΛΟ

20/2/2020

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της πρότυπης μονάδας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της εταιρείας Peugeot ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε, στην οδό Τσούντα 72 στη Νέα Χαλκηδόνα, την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου. Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» πολλοί πελάτες της Peugeot Gallo, δημοσιογράφοι του ειδικού τύπου, στελέχη της κεντρικής αντιπροσωπείας και πλήθος φίλων της μάρκας.

Peugeot : ΓΚΑΛΛΟ ΑΕ | 1η σε πωλήσεις PEUGEOT για 2η συνεχόμενη χρονιά

Στη νέα μονάδα των μεταχειρισμένων της Peugeot ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε. οι ενδιαφερόμενοι έχουν στη διάθεσή τους πάνω από 80 ελαφρώς μεταχειρισμένα αυτοκίνητα αρκετά από τα οποία βρίσκονται εντός πενταετούς εργοστασιακής εγγύησης. Στο πλαίσιο εξηλεκτρισμού της Peugeot, η νέα μονάδα διαθέτει επιπλέον σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, καθώς και ειδικά διαμορφωμένο χώρο επίδειξης επαγγελματικών οχημάτων.
 
Η εταιρεία Peugeot ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε. αποτελεί επίσημο διανομέα & εξουσιοδοτημένο επισκευαστή του Δικτύου Peugeot. Η δραστηριότητά της στο χώρο του αυτοκινήτου ξεκίνησε το 1993, από τον Ευάγγελο Γκάλλο στην περιοχή της Νέας Χαλκηδόνας, ενώ το 2019 εγκαινίασε και μια δεύτερη υπερσύγχρονη κάθετη μονάδα στην Αγία Παρασκευή. Η πορεία του Ευάγγελου Γκάλλο στους αγώνες αυτοκινήτου αποτέλεσαν τον σπινθήρα για την δημιουργία της εταιρείας η οποία συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία υπό την διεύθυνση των υιών Γιώργου και Αγγελου Γκάλλο.
 
Με αφορμή την κατάκτηση της πρώτης θέσεις σε πωλήσεις πανελλαδικά ανάμεσα σε όλο το επίσημο δίκτυο διανομέων της PEUGEOT, η Peugeot Gallo προσφέρει 5 χρόνια δωρεάν service σε κάθε αγορά νέου ή μεταχειρισμένου οχήματος μέχρι και το τέλος Φεβρουαρίου!
 
H προσφορά ισχύει και στις δύο κάθετες μονάδες της εταιρείας.
 

Peugeot : ΓΚΑΛΛΟ ΑΕ | 1η σε πωλήσεις PEUGEOT για 2η συνεχόμενη χρονιά