Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Νομική προστασία οδηγού και οχήματος από την ARAG

15/6/2018

Στο πλευρό των οδηγών παρέχοντας νομική προστασία οχήματος & οδηγού βρίσκεται η Νομική Υπηρεσία της ΑRAG κι αυτό φαίνεται από ακόμα ένα αληθινό περιστατικό που η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα.

Ακολουθεί απόσπασμα από πραγματικό περιστατικό που ανέλαβε η Νομική Υπηρεσία της ARAG. Τέτοια και παρόμοια περιστατικά,  καταφθάνουν καθημερινά στα γραφεία της ARAG, όπου έμπειροι διακανονιστές ζημιών και δικηγόροι, αναλαμβάνουν να υπερασπιστούν τα συμφέροντα των ασφαλισμένων.

«Λάδια στην Αττική Οδό!
 
Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας πλησιάζει τα ταμεία των διοδίων στην Αττική Οδό, όταν ξαφνικά η μοτοσυκλέτα ολισθαίνει και ανατρέπεται λόγω ύπαρξης λαδιών στο οδόστρωμα. Τα λάδια δεν έγιναν αντιληπτά από τον οδηγό της μοτοσυκλέτας, λόγω της αντανάκλασης του ηλίου στο οδόστρωμα.
 
Ο ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας απευθύνθηκε στην ARAG Νομική Προστασία, όπου έχει ασφαλίσει τη μοτοσικλέτα του.
 
Η ARAG ανέθεσε την υπόθεση σε δικηγόρο και προσέφυγε στα αστικά δικαστήρια για τη ζημιά που υπέστη η μοτοσυκλέτα του ασφαλισμένου της. Η δικαστική απόφαση του Ειρηνοδικείου Αθηνών δέχτηκε ότι αποκλειστικά υπαίτια για το ανωτέρω συμβάν είναι η Αττική Οδός.
 
Σύμφωνα με την απόφαση, οι αρμόδιοι της Αττικής Οδού για την καλή και ασφαλή λειτουργία αυτής όφειλαν να αντιληφθούν έγκαιρα την ύπαρξη των λαδιών και να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να αποφευχθεί οποιοδήποτε συμβάν.»
 
Πηγή: ARAG Newsletter

Διαβάστε περισσότερα για τη νομική προστασία που παρέχει η ARAG στο www.arag.gr.

ARAG SE
Υποκατάστημα Ελλάδας
Φειδιππίδου 2, 11526 Αθήνα
Τηλ. 210-7490924

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις