Σας «αλλάζει τα φώτα» και σας βάζει LED

Διαβάστηκε από 2549 αναγνώστες - 14/6/2018

Κουραστήκατε με τον συμβατικό φωτισμό; Κάντε μια στροφή στα led και οι νέες επιλογές θα σας ενθουσιάσουν!

Στην Autoline θα βρείτε τις καλύτερες επιλογές για να κάνετε «τη νύχτα μέρα» στις διαδρομές σας. Το ταξίδι γίνεται πιο ξεκούραστο με τις τελευταίας τεχνολογίας λάμπες led της Autoline που συγκρίνεται με αυτή που έχετε τη μέρα. Νιώστε πιο ασφαλείς στις διαδρομές σας ενώ παράλληλα δεν «ενοχλείτε» τους άλλους οδηγούς που έρχονται απέναντί σας στο δρόμο. Η πλούσια γκάμα προϊόντων της autoline περιλαμβάνει μεταξύ των άλλων που θα ανακαλύψετε στο autoline.gr:

Τις λάμπες 6 LEDS Τ10 wedge-Canbus 

Τα φώτα ημέρας LED L-SHAPE  εξοπλισμένα με 6 LED λάμπες το καθένα. 

Το υπερσύγχρονο σύστημα LED H7 X3 με την εξελιγμένη τεχνολογία, τις λάμπες ZES της Philips το οποίο περιέχει και μεμβράνη για αλλαγή χρώματος από λευκό σε κίτρινο και ιριδίζον μπλε.

Αλλά και τον Προβολέα Εργασίας LED των 27W που κάνει τη νύχτα μέρα σε πιο κακοφωτισμένα σημεία του δρόμου. 

Σερφάρετε στην επίσημη ιστοσελίδα της Autoline και βρείτε τα ό,τι χρειάζεστε για να φτάσει το αυτοκίνητό σας σε άλλο επίπεδο! Δεκάδες επιλογές για να εξοπλίσετε το αμάξι ή τη μηχανή σας είτε αφορούν ανταλλακτικά, περιποίηση και συντήρηση, εργαλεία πρώτης ανάγκης και πολλά άλλα στο www.autoline.gr.

Η Autoline A.E είναι η μεγαλύτερη εισαγωγική εταιρία χονδρικής πώλησης στην Ελλάδα στον τομέα των αξεσουάρ αυτοκινήτων, με πάνω από 5.000 ετοιμοπαράδοτα προϊόντα. Στην πολύχρονη πορεία της κατόρθωσε να καθιερωθεί ως μια  από τις πιο ανταγωνιστικές , ευέλικτες και ταχύτατα αναπτυσσόμενες εταιρίες  με σήμα κατατεθέν την ποιότητα και τις τιμές των ειδών της . Η εταιρία εισάγει από τους γνωστότερους οίκους του εξωτερικού, με την αποκλειστική διάθεση προϊόντων των σημαντικότερων Ευρωπαϊκών και Ασιατικών εργοστασίων και των πιο αναγνωρίσιμων brands, σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια. Η Autoline διαθέτει τεράστια γκάμα προϊόντων, που καλύπτει τι ανάγκες του κάθε αυτοκινήτου και του κάθε καταναλωτή ξεχωριστά.

 
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: AUTOLINE Α.Ε.
Διεύθυνση: 3ο χλμ Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Αθηνών, έναντι ανατολικής πύλης λαχαναγοράς
Τηλ.: 2310 517093, 512321
E-mail: [email protected]
Website: www.autoline.gr
 
 

Advertisement