Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
7% αύξηση στην αυτονομία του DS 3 Crossback E-Tense
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

7% αύξηση στην αυτονομία του DS 3 Crossback E-Tense

25/11/2021

Η DS από ότι φαίνεται βελτίωσε την αυτονομία του μοντέλου, αυξάνοντας την στα 341 χιλιόμετρα, μια αύξηση 7% σε σχέση με την προηγούμενη

Ακολουθώντας τη στρατηγική ηλεκτροκίνησης, η DS είναι η εταιρεία με τις χαμηλότερες μέσες εκπομπές CO2 στην Ευρώπη , 100,2 γρ/χλμ. σύμφωνα με τον κύκλο WLTP ανά ταξινομημένο αυτοκίνητο το πρώτο εξάμηνο του 2021. Αυτό εν μέρει οφείλεται και στο γεγονός πως το 1/3 των αυτοκινήτων της είναι ηλεκτροκίνητα και συγκεκριμένα δηλώνει ότι από το 2024 κάθε νέο μοντέλο της  θα είναι αποκλειστικά 100% ηλεκτρικό.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

 

 

Αύξηση 7% στην αυτονομία του, πλέον με 341 χιλιόμετρα αντί 320


Από ότι φαίνεται η γαλλική φίρμα έδωσε την απαιτούμενη προσοχή στο DS 3 Crossback E-Tense αυξάνοντας την αυτονομία του.  Όπως λοιπόν έγινε γνωστό, το γαλλικό premium SUV μπορεί πλέον να διανύσει 341 χιλιόμετρα βάσει του συνδυασμένου κύκλου WLTP. Αυτό, σύμφωνα με τη μάρκα, αντιστοιχεί σε αύξηση της ηλεκτρικής αυτονομίας του αυτοκινήτου, κατά σχεδόν 7%, από τα 320 χιλιόμετρα που ορίζονταν.
 

Η σχέση μετάδοσης της DS Performance και τα νέα ελαστικά 17 ιντσών αύξησαν την αυτονομία


Παράλληλα, χάρη στην συνεργασία με τη νικήτρια ομάδα του πρωταθλήματος Formula E, που υποστηρίζεται από την DS Performance, η σχέση μετάδοσης έχει επίσης τελειοποιηθεί για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης του DS 3 Crossback E-Tense. Σημαντικό ρόλο στην αύξηση της αυτονομίας, έχουν παίξει επίσης και τα νέα ελαστικά 17 ιντσών κατηγορίας Α, που εξελίχθηκαν από την Continental.


Η αντλία θερμότητας εξελίχθηκε


Η στάνταρ αντλία θερμότητας εξελίχθηκε και περιλαμβάνει αισθητήρα υγρασίας για αυξημένη απόδοση και σημαντική μείωση της κατανάλωσης ενέργειας. Μάλιστα η εταιρεία υποστηρίζει πως κατά τη διάρκεια της εξέλιξης, δόθηκε προτεραιότητα στη χρήση του DS 3 Crossback E-Tense σε πραγματικές συνθήκες οδήγησης.

Αυξήθηκε η αυτονομία του DS 3 Crossback E-Tense στα 341 χιλιόμετρα!
Μια αύξηση περίπου 7% σε σχέση με πριν.
H βελτιωμένη αντλία θερμότητας , η σχέση μετάδοσης της DS performance και τα νέα ελαστικά 17 ιντσών συντέλεσαν στην αύξηση της αυτονομίας.
Άραγε θα προσεγγίσει περισσότερο αγοραστικό κοινό αυτή η μικρή διαφορά στην αυτoνομία του μοντέλου;

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε