Αγωνιστικό και «καλλίγραμμο» το επόμενο Civic Type R

Αγωνιστικό και «καλλίγραμμο» το επόμενο Civic Type R

Διαβάστηκε από 14139 αναγνώστες - 12/10/2021

Το ανανεωμένο Honda Civic Type R θα κάνει την εμφάνιση του το 2022. Τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του θα είναι πιο «στρωτά» σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο που ξεχώριζε αμέσως με τους μεγάλους αεραγωγούς και τους «too much»προφυλακτήρες του.

Πριν λίγες μέρες η Honda αποκάλυψε τις πρώτες εικόνες του νέου Civic Type R, έστω και αν το είχε καλύψει με βαρύ καμουφλάζ για να μην μπορέσουν τα αδιάκριτα μάτια του κοινού να βγάλουν ένα ασφαλές συμπέρασμα για τις διαφορές που θα έχει σε σχέση με την προηγούμενη γενιά αλλά και την απλή έκδοση του Civic που έχει ήδη αποκαλυφθεί.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Μέσα στα όρια η σχεδίαση του

Το νέο Honda Civic Type R θα κάνει το ντεμπούτο του στο 2022, ωστόσο το σάιτ kolesa.ru αποφάσισε να παρουσιάσει  για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το μοντέλο, όταν παρουσιαστεί. Οι απλές εκδόσεις του νέου Civic, καθώς και η Type R έκδοση θα έχει πιο συντηρητικές γραμμές σχεδίασηςσε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Ο προφυλακτήρας του αυτοκινήτου θα συνεχίσει να είναι επιθετικός χάρη σε έναν μεγαλύτερο αεραγωγό χαμηλά και δύο ακόμη αεραγωγούς στο πλάι. Η πάνω γρίλια θα είναι μεγαλύτερη και η σχεδίασή της θα είναι ελαφρώς διαφορετική σε σχέση με την απλή έκδοση. Στο πίσω μέρος θα είναι ξανά η τριπλή απόληξη της εξάτμισης ενώ η αεροτομή θα είναι πλέον τοποθετημένη πιο ψηλά και θα έχει νέο σχήμα.


Με τον ίδιο 2λίτρο turbo κινητήρα,αλλά με παραπάνω ίππους

Φήμες ήθελαν το νέο Hondα Civic Type R να είναι τετρακίνητο και υβριδικό, αλλά οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι Ιάπωνες θα ακολουθήσουν την ίδια πετυχημένη συνταγή. Αυτό σημαίνει πως κάτω από το καπό θα βρίσκεται ο γνωστός 2λιτρος turbo κινητήρας αλλά με περισσότερη ισχύ, μάλλον κοντά στα 340 άλογα. Η κίνηση θα μεταδίδεται στους μπροστινούς τροχούς χάρη σε ένα, πιθανότατα, χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Το Civic Type R λέγεται μάλιστα πως θα γίνει το τελευταίο μοντέλο της Honda που θα διατεθεί με θερμικό μοτέρ χωρίς κάποιο ηλεκτρικό σύστημα για βοήθεια.
 
Αυτό θα είναι το νέο Honda Civic Type R
Αγωνιστικό χωρίς  τους υπερβολικούς προφυλακτήρες του προηγούμενου
3 Απολήξεις και αεροτομή στο πίσω μέρος
Το ίδιο 2λίτρο turbo μοτέρ με παραπάνω άλογα
Τι γνώμη έχετε για τον σχεδιασμό του; Είναι καλύτερο από πριν;

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »