Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Alfa Romeo Giulia & Stelvio με νέα έκδοση Estrema
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Alfa Romeo Giulia & Stelvio με νέα έκδοση Estrema

29/3/2022

Η Alfa Romeo παρουσίασε τις ειδικές εκδόσεις "Estrema" για τις Giulia και Stelvio, οι οποίες ενστερνίζονται τη φιλοσοφία της μιλανέζικης φίρμας για τεχνική αρτιότητα και απόλυτη οδηγική απόλαυση.

Οι ειδικές εκδόσεις Estrema

Με εμφανές το DNA από την ομάδα Alfa Romeo F1 Team ORLEN, η φίρμα από το Μιλάνο παρουσιάσε στο κοινό την ειδική έκδοση των Giulia και Stelvio που φέρουν το όνομα Estrema. Αμφότερες, διαθέτουν μία σειρά ειδικών χαρακτηριστικών που αγγίζει τις κορυφαίες εκδόσεις Quadrifoglio, ενώ θα είναι διαθέσιμες στις παγκόσμιες αγορές.

Με πλούσια σπορ χαρακτηριστικά

Η Giulia Estrema και η Stelvio Estrema, θα προσφέρουν στο βασικό εξοπλισμό τους την ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση «Alfa Active Suspension», χάρη στην οποία ο οδηγός μπορεί σε πραγματικό χρόνο να ρυθμίσει την απόσβεση σε συνεργασία με το σύστημα CDC (Chassis Domain Control) και το σύστημα παραμετροποίησης DNA. Το παρόν δίνει και το μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης που μέσω της ιδανικής κατανομής της ροπής αυξάνει την πρόσφυσηανεξαρτήτως οδοστρώματος και συνθηκών. Επιπλέον, βρίσκουμε τον άξονα μετάδοσης από ανθρακονήματα, το καινοτόμο σύστημα πέδησης brake-by-wire IBS και την ανάρτηση με διπλά ψαλίδια στους εμπρός τροχούς και πολλαπλούς συνδέσμους στους πίσω.

Στις εκδόσεις Estrema, γίνεται ευρεία η χρήση ανθρακονημάτινων τμημάτων τόσο στο αμάξωμα, όσο και στο εσωτερικό, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο το λέβελ της εξωτερικής εμφάνισης αλλά και της premium αίσθησης. Την ίδια ώρα, στο εσωτερικό υπάρχουν σπορ καθίσματα με επένδυση από Alcantara, ενώ οι κόκκινες ραφές δημιουργούν μία όμορφη αντίθεση.

Κινητήρες βενζίνης & diesel έως 280 άλογα

Το προηγμένο ηλεκτρομηχανικό σύστημα τετρακίνησης Q4 δεν γινόταν να λείπει από τις Giulia και Stelvio Estrema, χάρη στο οποίο  μεταδίδεται η  κίνηση στους πίσω τροχούς δίνοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα εμπλοκής και των εμπρός τροχών, μεταφέροντας έως και το 50% της ροπής μέσα σε χιλιοστά του δευτερολέπτου. Οι εκδόσεις Estrema διατίθενται είτε με τον 2.0 Turbo των 280 ίππων είτε τον 2.2 Turbo Diesel των 210 ίππων, που συνδυάζονται με το αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων και τα αλουμινένια “paddles”.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε