Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Alfa Romeo Tonale: Ανακοινώθηκε η τιμή της Special Edition
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Alfa Romeo Tonale: Ανακοινώθηκε η τιμή της Special Edition

23/3/2022

H Alfa Romeo Tonale πραγματοποιεί το ντεμπούτο της στην αγορά της Ιταλίας με την ειδική έκδοση λανσαρίσματος Special Edition και τιμή εκκίνησης από 39.000 ευρώ αποκλειστικά με το ήπια υβριδικό σύνολο των 130 ίππων.

Έρχονται και οι άλλες εκδόσεις

Η Alfa Romeo ξεκίνησε στην Ιταλία τις παραγγελίες για την καινούρια Tonale, λίγες εβδομάδες μετά την επίσημη παρουσίασή της με την ειδική έκδοση λανσαρίσματος «Special Edition».

 

Πλήρως εξοπλισμένη η Special Edition

Ο λόγος για την Tonale Special Edition η οποία στον πλούσιο εξοπλισμό της περιλαμβάνει 20άρες ζάντες αλουμινίου, Brembo φρένα με τις χαρακτηριστικές κόκκινες δαγκάνες, full-LED Matrix φωτιστικά σώματα και φιμέ πίσω παράθυρα. Περνώντας στο εσωτερικό της, μία οθόνη αφής 10,25 ιντσών  αναλαμβάνει το σύστημα infotainment και άλλη μία 12,3 ιντσών  τον πίνακα οργάνων. Το δερμάτινο τιμόνι με τα paddles από αλουμίνιο ολοκληρώνουν την σπορ εμπειρία οδήγησης, ενώ προσφέρονται κάμερα οπισθοπορείας, σένσορες παρκαρίσματος αλλά και ένας πληρέστατος κατάλογος από συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης οδήγησης.

Με τον ήπια υβριδικό κινητήρα των 130 αλόγων

Η έκδοση εφοδιάζεται αποκλειστικά με τον ήπια υβριδικό 1.500άρη τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης κάτω από το καπό, ο οποίος αποδίδει 130 ίππους με το 7άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη της φίρμας, ενώ σύντομα θα δούμε και τον κινητήρα των 160 ίππων. Αμφότερες θα διαθέτουν τη μετάδοση της κίνησης στους μπροστινούς τροχούς.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε