Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Alfa Romeo Tonale diesel: Διαθέσιμη για παραγγελία

Alfa Romeo Tonale diesel: Διαθέσιμη για παραγγελία

20/7/2022

Η ελληνική αντιπροσωπεία δέχεται πλέον παραγγελίες για την diesel έκδοση της Alfa Romeo Tonale, με τιμή που ξεκινά από 41.800 ευρώ.

Ξεκίνησαν οι παραγγελίες της Alfa Romeo Tonale diesel με 130 ίππους

Η Alfa Romeo Tonale έχει έρθει επισήμως στη χώρα μας, και τα πρώτα, βενζινοκίνητα mild hybrid μοντέλα με τους 130 ίππους βρίσκονται ήδη επί ελληνικού εδάφους. Πλέον, η αντιπροσωπεία δέχεται παραγγελίες για την πετρελαιοκίνητη Tonale, η οποία αποδίδει 130 άλογα.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Διανύει πάνω από 1.000 χλμ με ένα γέμισμα

Κάτω από το μυώδες καπό της diesel Alfa Romeo Tonale βρίσκεται ο MultiJet πετρελαιοκινητήρας 1.600 κυβικών που έχει ισχύ 130 ίππους και έχει 320Nm ροπής στις 1.500 στροφές. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι αυτόματο 6 σχέσεων, με τις αλλαγές να μπορούν να γίνουν και χειροκίνητα, μέσω των εντυπωσιακών και σταθερών paddles πίσω από το τιμόνι.

Η κατανάλωση είναι χαμηλή, με την εταιρεία να υπόσχεται 5,5 λίτρα/100 χλμ σε μικτό κύκλο, γεγονός που σε συνδυασμό με το ρεζερβουάρ 55 λίτρων συμβάλλει σε αυτονομία μεγαλύτερη των 1.000 χλμ, κάτι που θα κάνει την diesel Tonale ιδανική για «χιλιομετροφάγους».

Σε 3 εξοπλιστικά πακέτα η Alfa Romeo Tonale diesel

Η πετρελαιοκίνητη Alfa Romeo Tonale είναι διαθέσιμη σε 3 εκδόσεις εξοπλισμού, με στοιχεία όπως ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών, η οθόνη infotainment 10,2 ιντσών, ο αυτόματος διζωνικός κλιματισμός και τα full LED φώτα να είναι διαθέσιμα από τη βασική.

Πιο αναλυτικά, η Tonale diesel μπορεί να παραγγελθεί στα ακόλουθα πακέτα:

  • Super, με όλα τα προαναφερθέντα στοιχεία, τροχούς 18 ιντσών καθώς και με πλήρη σουίτα συστημάτων ασφαλείας και οδηγικών βοηθημάτων.
  • Sprint, με πιο σπορτίφ εμφάνιση, sport καθίσματα με κόκκινες ραφές, σύστημα ασύρματης φόρτισης κινητού και σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί.
  • Ti, με τα «τριπλά» φανάρια τεχνολογίας LED Matrix, πακέτο ατμοσφαιρικού εσωτερικού φωτισμού, hands free πόρτα χώρου αποσκευών, καθώς και χρωμιωμένες λεπτομέρειες στο αμάξωμα.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε