Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Alfa Romeo Tonale και σε βίντεο!

Alfa Romeo Tonale και σε βίντεο!

27/1/2022

Η Alfa Romeo Tonale ετοιμάζεται πυρετωδώς λίγο πριν την παγκόσμια πρεμιέρα της, αν και η ιταλική φίρμα μας αφήνει να ρίξουμε μία ματιά, δίνοντας στη δημοσιότητα ένα teaser βίντεο με μία γεύση από το εξωτερικό και λίγο από το εσωτερικό του ιταλικού SUV.

Στις 8 Φεβρουαρίου, η επίσημη πρεμιέρα της Alfa Romeo Tonale θα βάλει τέλος στην αναμονή. Όμως μέχρι τότε, η ιταλική φίρμα δημοσίευσε ένα μικρό βίντεο στα social media, έτσι απλά για να μας εξάψει το ενδιαφέρον. Σε αυτό μπορούμε να παρατηρήσουμε την φινετσάτη όψη του νέου ιταλικού SUV, όπως και το εσωτερικό, όπου και φαίνεται ο πίνακας οργάνων. 

Μια γρήγορη ματιά μέσα και έξω 

Στο βίντεο γίνεται κατανοητό, πως η Tonale διαθέτει λεπτούς προβολείς, ενώ από τον πίνακα οργάνων καταλαβαίνουμε και την υπογραφή των φώτων ημέρας τεχνολογίας LED, υπονοώντας τον ψηφιακό πίνακα οργάνων. 

Σχεδόν ίδια με το πρωτότυπο  

Το μοντέλο που θα βγει στην παραγωγή θα υιοθετήσει κατά πολύ μεγάλο ποσοστό χαρακτηριστικά από την Stelvio, o πρόβολος με τον χαρακτηριστικό θυρεό στο κέντρο της μάσκας και ο προφυλακτήρας έχουν μεταφερθεί σχεδόν αυτούσιοι. Οι διαφορές όμως γίνονται αντιληπτές στα φωτιστικά σώματα, που διαθέτουν μία πιο συμβατική σχεδίαση. Παρατηρώντας το μοντέλο από το πλάι, διαθέτει παραδοσιακούς καθρέπτες και χερούλια στις πόρτες, ενώ το πίσω μέρος του είναι σε μεγάλο βαθμό ίδιο με αυτό του πρωτότυπου. Με βάση τις πιο πρόσφατες διαρροές, η Alfa Romeo Tonale θα έχει μήκος 4.528 χιλιοστά, πλάτος 1.835 χλστ. χωρίς τους εξωτερικούς καθρέπτες, ύψος 1.604 χλστ. και μεταξόνιο 2.636 χιλιοστών.   

Με βενζίνη, diesel και Plug-in hybrid εκδόσεις   

Σύμφωνα πάντα με τις διαρροές, θα υπάρχει μία ευρεία γκάμα επιλογών από βενζίνη, diesel και υβριδικές εκδόσεις. Ο diesel κινητήρας θα προσφέρει 130 ίππους, ενώ οι επιλογές βενζίνης θα αποτελούνται από turbo τετρακύλινδρους κινητήρες με 130 ή 160 ίππους. Η δεύτερη επιλογή σημειώνεται πως θα συνοδεύεται από ήπια υβριδική τεχνολογία. Επιπλέον, θα δούμε μία Plug-in υβριδική έκδοση με ισχύ 240 άλογα και κίνηση στους τέσσερις τροχούς, χάρη στον ηλεκτροκινητήρα που θα είναι τοποθετημένος στον πίσω άξονα. 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

 

 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε