Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
8 φωτογραφίες »

Αλλαγή Ταυτότητας έκανε το Opel Grandland

13/6/2021

Όχι ένα συνηθισμένο facelift! Η Opel αλλάζει τα δεδομένα, και πραγματοποιεί μια ανανέωση στο Grandland, που του άλλαξε κυριολεκτικά, ταυτότητα. Το ανανεωμένο μοντέλο είναι ουσιαστικά ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο που άλλαξε ριζικά σχεδίαση, και τεχνολογικό εξοπλισμό.

Ξεχάστε το Grandland που ξέρατε. Η Opel καινοτόμησε με την παρουσίαση της ανανεωμένης έκδοσης του γνωστού SUV, αφού το ανανεωμένο μοντέλο έχει ριζική αλλαγή σχεδίασης, που ουσιαστικά το «βαφτίζουν» ως νέο μοντέλο. Το ανανεωμένο Opel Grandland υιοθέτησε τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της βιομηχανίας, με την χαρακτηριστική Vizor γρίλια που αντιπροσωπεύει το νέο πρόσωπο της μάρκας, να κερδίζει τις εντυπώσεις. 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »




Οι ριζικές αλλαγές στην σχεδίαση του ανανεωμένου Grandland, συνεχίζονται με τους νέους προφυλακτήρες και τους εντυπωσιακούς, πολύ λεπτούς προβολείς IntelliLux LED, που αλλάζουν ολοκληρωτικά την εξωτερική εμφάνιση του μοντέλου. 



Εσωτερικά, δεσπόζει ο ψηφιακός πίνακα οργάνων Pure Panel επόμενης γενιάς, με δύο ευρείες οθόνες, μια για τον πίνακα οργάνων και μία για το σύστημα ψυχαγωγίας. Το ανανεωμένο Opel Grandland είναι εφοδιασμένο με ένα πλήθος συστημάτων ασφαλείας, όπως το σύστημα Night Vision, όπου κάμερες υπέρυθρης μπορούν να εντοπίζουν πεζούς και ζώα σε απόσταση 100 μέτρων και να προειδοποιήσει τον οδηγό, το σύστημα Highway Integration Assist που αυξομειώνει την ταχύτητά του ανάλογα με την κίνηση των μπροστινών οχημάτων, και παράλληλα κρατά το αυτοκίνητο στη λωρίδα του, και πανοραμική κάμερα 360 μοιρών, κ.α. 



Αρκετές θα είναι οι επιλογές των διαθέσιμων κινητήρων για το ανανεωμένο Opel Grandland, αφού θα διατεθεί με κινητήρες βενζίνης και diesel αλλά και σε Plug-in υβριδικές εκδόσεις, ενώ οι τιμές του θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε