Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αναβάθμιση των PHEV μοντέλων της Audi

24/2/2021

Η Γερμανική βιομηχανία της Audi προχώρησε στην ανανέωση των Plug-In υβριδικών εκδόσεων των Q5, A6 και A7 Sportback TFSIe, παρέχοντας μεγαλύτερη αυτονομία κίνησης στα μοντέλα της.

Σε ανανέωση των Plug-in υβριδικών εκδόσεων της προχώρησε η Γερμανική βιομηχανία της Audi, με στόχο να αναβαθμίσει τα ήδη υπάρχοντα διαθέσιμα μοντέλα της. Οι αναβαθμίσεις έγινα πράξη στα Audi Q5 και Q5 Sportback, A6 και A6 Avant και A7 Sportback (TFSIe).

Οι ανανεωμένες εκδόσεις θα εφοδιαστούν με νέα μπαταρία χωρητικότητας 17,9 kWh, με αποτέλεσμα την αύξηση της αυτονομίας κίνησης, στα 73 χιλιόμετρα. Εδώ να τονίσουμε πως δεν αυξήθηκε ούτε στο ελάχιστο το μέγεθος της μπαταρίας, με αποτέλεσμα να μην έχουν μειωθεί καθόλου οι διαθέσιμοι χώροι των μοντέλων. Τα Plug-In υβριδικά μοντέλα της Audi θα έχουν πλέον και ένα νέο προφίλ οδήγησης. Το «Charge», επιτρέπει τη φόρτιση της μπαταρίας από τον κινητήρα καύσης κατά την οδήγηση. Εδώ πρέπει να τονίσουμε πως η πλήρης φόρτιση της νέας μπαταρίας, διαρκεί περίπου 2.5 ώρες.

Τα Plug-In υβριδικά μοντέλα της Audi είναι διαθέσιμα σε εκδόσεις 50 TFSIe και 55 TFSIe με 299 και 367 ίππους αντίστοιχα, ενώ πλέον η γκάμα περιλαμβάνει τα A3 Sportback, Q3 και Q3 Sportback, Q5 και Q5 Sportback, A6 Sedan και Avant, A7 Sportback, Q7, Q8 και A8.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις