Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Ανανεωμένη έκδοση του Ypsilon ετοιμάζει η Lancia

19/1/2021

Η Lancia κάνει την έκπληξη και ετοιμάζει ανανεωμένη έκδοση της Ypsilon, με το Ιταλικό hatchback, να πραγματοποιεί ήδη δοκιμές εξέλιξης. Διαβάστε όλες τις πληροφορίες για το επερχόμενο μοντέλο.

Λίγες μέρες πριν την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου, η ανανεωμένη Lancia Ypsilon πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης. Το νέο μοντέλο θα είναι φρεσκαρισμένο «στα σημεία» με το μεγαλύτερο ποσοστό του αυτοκινήτου να παραμένει αμετάβλητο. 

Από τις φωτογραφίες του μοντέλου που πραγματοποιεί τις δοκιμές εξέλιξης, μπορούμε να δούμε την φρεσκαρισμένη μάσκα, τους νέους προβολείς αλλά και τον καινούργιο προφυλακτήρα.  



Κάτω από το καπό θα συναντήσουμε την ήπια υβριδική έκδοση που αποτελείται από έναν τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα 1,0 λίτρου Firefly με απόδοση 70 ίππους και 92 Nm ροπής που υποβοηθείται από μία γεννήτρια 12 βολτ και μια μικρή μπαταρία ιόντων λιθίου. Ο κινητήρας συνδυάζεται αποκλειστικά με ένα νέο εξατάχυτο κιβώτιο. 

Ουσιαστικά το ανανεωμένο μοντέλο δεν θα έχει και μεγάλες διαφορές με τον προκάτοχο του, και η επίσημη παρουσίαση του θα γίνει στο τέλος του μηνός. Πληροφορίες αναφέρουν πως και η ανανεωμένη έκδοση του θα κυκλοφορήσει μόνο στην Ιταλία. 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις