Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ανανεωμένο Ford Kuga: Νέες κατασκοπευτικές φωτογραφίες
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ανανεωμένο Ford Kuga: Νέες κατασκοπευτικές φωτογραφίες

23/3/2022

Οι φήμες για την επερχόμενη ανανέωση του Ford Kuga έχουν πάρει φωτιά, ενώ οι νέες κατασκοπευτικές φωτογραφίες έρχονται να ανάψουν λίγο τα «αίματα».

Νέες κατασκοπευτικές φωτογραφίες από δοκιμές

Πριν λίγες μέρες, είχαμε δημοσιεύσει μερικές ψηφιακές εικόνες από ανεξάρτητους σχεδιαστές για το πως θα μοιάζει το ανανεωμένο Ford Kuga. Τώρα οι νέες κατασκοπευτικές φωτογραφίες του αναμενόμενου SUV έρχονται να επιβεβαιώσουν τις αλλαγές που «ακούγονταν» στις φήμες.
 

Ντεμπούτο πριν το 2023

Το ντεμπούτο του ανανεωμένου Ford Kuga δεν φαίνεται να αργεί πολύ, καθώς θα γίνει μέσα στο 2022, ενώ το εμπορικό του λανσάρισμα έχει προγραμματιστεί για τις αρχές του επόμενου έτους. Παρόλα αυτά, η Ford συνεχίζει τις δοκιμές του επιτυχημένου στην Ευρώπη SUV, με τους μηχανικούς να πραγματοποιούν τις τελευταίες ρυθμίσεις στην πίστα του Nurburgring και στους γύρω δημόσιους δρόμους.
 

Συνεχίζει με τους ίδιους κινητήρες

Η ανανέωση του Ford Kuga περιλαμβάνει νέα σχεδίαση στους προφυλακτήρες, αλλάζοντας κατά πολύ την όψη του οχήματος σε συνδυασμό με μία νέα μάσκα και επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα LED. Οι αλλαγές αναμένονται να περιοριστούν μόνο στην εμφάνιση, αφού στα κινητήρια σύνολα θα συναντήσουμε την ίδια γκάμα κινητήρων που διατίθενται και στο τρέχον μοντέλο.  
 

Στα «πράσα» το ανανεωμένο Ford Kuga!
Πραγματοποιούσε δοκιμές στην πίστα του Nurburgring.
Με νέα μάσκα, επανασχεδιασμένα φώτα και προφυλακτήρες.
Θα εφοδιάζεται με τα ίδια κινητήρια σύνολα.
Παρουσίαση πριν το τέλος του 2022.
Λέτε το Kuga να κάνει δυναμικό comeback στις πωλήσεις;

 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε