4 φωτογραφίες »

Ανανέωση τεχνολογίας για το hybrid Toyota Camry

30/11/2020

Η Toyota ανανέωσε τις τεχνολογικές πτυχές του υβριδικού Camry, άλλαξε στα σημεία την εξωτερική σχεδίαση αλλά και το εσωτερικό, δημιουργώντας ένα ακόμα πιο θελκτικό μοντέλο.

 
 
Η Ιαπωνική βιομηχανία της Toyota έχει την φήμη της ανανέωσης των μοντέλων της, σε καίριες στιγμές του λανσαρίσματος του μοντέλου, και το απέδειξε μια ακόμα φορά με το φρεσκάρισμα του υβριδικού Camry.

Το ανανεωμένο Toyota Camry έχει μικρές αλλά ουσιαστικές αλλαγές με τον προκάτοχο του, σε εξωτερική σχεδίαση, στην καμπίνα του μοντέλου αλλά και στην τεχνολογία που είναι εφοδιασμένο. Εξωτερικά οι πρώτες διαφορές είναι οι μεγαλύτερες γρίλιες στον εμπρός προφυλακτήρα, οι 18αρες ζάντες αλλά και τα ανασχεδιασμένα πίσω φώτα LEDΣτο εσωτερικό συναντάμε μεγαλύτερη ανανέωση, με νέα οθόνη για το σύστημα ψυχαγωγίας 9 ιντσών, το οποίο είναι πιο εύχρηστο, αφού έχει τοποθετηθεί πιο ψηλά. Το δερμάτινο σαλόνι και τα φινιρίσματα του, προσφέρουν μια αίσθηση πολυτέλειας στο επιβλητικό Ιαπωνικό sedan. Εδώ να τονίσουμε πως το ανανεωμένο Camry είναι εφοδιασμένο με το πακέτο Toyota Safety Sense, γεμάτο με συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης οδήγησης της βιομηχανίας όπως, σύστημα αποφυγής σύγκρουσης, υποβοήθηση διεύθυνσης, προσαρμοζόμενο cruise control, και αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας. 

Κάτω από το καπό δεν συναντάμε κάποια ανανέωση στο κινητήριο σύνολο, αφού το ανανεωμένο Toyota Camry είναι εξοπλισμένο με τον γνωστό 4κύλινδρο κινητήρα βενζίνης 2,5 λίτρων, με ένα ηλεκτρικό μοτέρ και συνδυαστική ισχύ 218 ίππων.
 

Tags: TOYOTA