Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Απίστευτο: Φουλάρουν βενζίνη και εξαφανίζονται!

Απίστευτο: Φουλάρουν βενζίνη και εξαφανίζονται!

25/5/2022

Έτσι όπως πάνε οι τιμές των καυσίμων θα βλέπουμε συχνότερα τέτοια περιστατικά κλοπής, αφού όπως δηλώνουν οι πρατηριούχοι, όλο και περισσότεροι φουλάρουν το αυτοκίνητό τους και φεύγουν χωρίς να πληρώσουν.

Γεμίζουν βενζίνη και φεύγουν χωρίς να πληρώσουν

Όπως όλα δείχνουν, οι πλέον απαγορευτικές τιμές των καυσίμων προκαλούν άγχος και μόνο στη σκέψη για τους ιδιοκτήτες των ΙΧ, αλλά και για τους πρατηριούχους καθώς πέραν της μειωμένης πελατείας που συναντάνε οι τελευταίοι, αναφέρουν πως αρκετές φορές έρχονται αντιμέτωποι με περιστατικά κλοπών.

30% κάτω η κίνηση στα βενζινάδικα

Για τέτοια περιστατικά μίλησε και στο ThessToday.gr, ο Γιώργος Γαβριηλίδης, μέλος της Ένωσης Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης (ΕΝΒΕΘ) που επεσήμανε πως  οι «γεμίζω βενζίνη και φεύγω χωρίς να πληρώσω», σε συνδυασμό με τη σταδιακή μείωση της κίνησης στα πρατήρια κατά 30% σε σύγκριση με το Μάρτιο του 2021, ίσως αποβούν καταστροφικοί για αρκετά πρατήρια.

Στα ύψη η λαθρεμπορία και η αισχροκέρδεια

Εν συνέχεια των παραπάνω, ο κ. Γαβριηλίδης αναφέρθηκε στα κυκλώματα λαθρεμπορίας καυσίμων και στους πρατηριούχους που αισχροκερδούν. «Ένα “καθαρό” πρατήριο το οποίο είναι τίμιο, πρέπει να πολεμήσει με το πλαφόν της κυβέρνησης, τα μεγάλα έξοδα, ενώ τίθεται αντιμέτωπο και με τη λαθρεμπορία, από την οποία αιμορραγεί και εξαιτίας της χάνει πελατεία. Όλα αυτά καταλαβαίνουμε ότι οδηγούν κάποια στιγμή στην πλήρη εξαφάνιση αρκετών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται από οικογενειάρχες», σχολίασε.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις