Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το πρωτότυπο Impreza STI θα παρουσιάσει η Subaru το οποίο έχει σπορ εμφάνιση και διπλό χρωματισμό.

Στο πίσω μέρος του Impreza STI η Subaru έχει δώσει μια σπορ νότα τοποθετώντας την διπλή εξάτμιση στο κέντρο.

Το πρωτότυπο Forester STI έχει πιο άγρια εμφάνιση, με μεγάλες ζάντες 19 ιντσών και περιμετρικό body kit.

Στην έκδοση παραγωγής ενδέχεται κάτω από το καπό θα βρεθεί ένα πιο εκλεπτυσμένο e-Boxer σύστημα κίνησης σύμφωνα με την Subaru.

Αποκάλυψη για τα Impreza STI και Forester STI

27/12/2018

Την παρουσίαση δύο νέων πρωτοτύπων αναμένεται να κάνει η Subaru τις προσεχές μέρες, με τα Impreza STI και Forester STI να εμπλουτίσουν την γκάμα STI.

Η αποκάλυψη των δύο concept θα γίνει στο πλαίσιο του Σαλονιού Αυτοκινήτου του Τόκιο, το οποίο θα ανοίξει τις πύλες του στις 11 Ιανουαρίου και αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον, καθώς κυρίως οι ιαπωνικές μάρκες θα παρουσιάσουν ένα μέρος των μελλοντικών τους σχεδίων.
 
Στα πλάνα λοιπόν της Subaru φαίνεται πως βρίσκεται το Forester STI. Το πρωτότυπο του μοντέλου είναι βαμμένο σε γκρι χρώμα (Fighter Grey) και είναι εξοπλισμένο με ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών αλλά και ένα σύστημα πέδησης Brembo συνοδευόμενο από εξαπίστονες δαγκάνες. Μένοντας στο συγκεκριμένο πρωτότυπο βλέπουμε μια αναθεωρημένη μάσκα με κυψελωτή γρίλια, έναν πιο επιθετικό μπροστινό προφυλακτήρα αλλά και το απαραίτητο λογότυπο «STI». ¶λλες αξιοσημείωτες αλλαγές στο στυλ συμπεριλαμβάνουν εκτεταμένες πλευρικές ποδιές και τροποποιημένο πίσω προφυλακτήρα, ενώ μία κίτρινη λεπτή γραμμή διακοσμεί τα χαμηλά σημεία του crossover.

Για τα μηχανικά σύνολα η Subaru δεν προχώρησε σε αποκαλύψεις, ωστόσο είπε πως «κάτω από το καπό θα βρεθεί ένα πιο εκλεπτισμένο e-Boxer σύστημα κίνησης». Περισσότερες πληροφορίες θα υπάρξουν προσεχώς, ωστόσο να πούμε πως το τρέχον υβριδικό Forester e-Boxer, συνδυάζει έναν τετρακύλινδρο κινητήρα 2,0 λίτρων ο οποίος υποστηρίζεται από έναν ηλεκτροκινητήρα με τη συνολική ισχύ να φτάνει τα 145 άλογα και τα 188 Nm ροπής. Λογικά το STI θα είναι ισχυρότερο από αυτό.
 
Εκτός από το Forester STI, η ιαπωνική φίρμα θα παρουσιάσει και το πρωτότυπο του Impreza STI. Λίγα είναι γνωστά για το hatchback, αλλά διαθέτει ένα αεροδυναμικό κιτ αμαξώματος που περιλαμβάνει μπροστινό σπλίτερ και εκτεταμένες πλαϊνές ποδιές.
 
Το μοντέλο έχει επίσης εξοπλιστεί με ανασχεδιασμένη μάσκα, μαύρη οροφή που κάνει αντίθεση και ζάντες αλουμινίου. Μπορούμε επίσης να δούμε έναν νέο οπίσθιο προφυλακτήρα ο οποίος έχει τοποθετημένες τις δύο απολήξεις του συστήματος εξάτμισης στη μέση.
 
Τέλος να σημειωθεί πως στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο η Subaru θα παρουσιάσει επίσης ένα Levorg και ένα WRX STI, με το δεύτερο να διαθέτει καθίσματα Recaro και τροχούς 19 ιντσών BBS με χρυσό φινίρισμα.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις