6 φωτογραφίες »

Αποκάλυψη για το νέο Mitsubishi Outlander

Διαβάστηκε από 4508 αναγνώστες - 17/2/2021

Στην παρουσίαση του νέου Mitsubishi Outlander προχώρησαν οι Ιάπωνες δίνοντας μία πιο άγρια αισθητική που αντλεί στοιχεία από το Lancer Evolution, αλλά και τη δυνατότητα να μεταφέρει έως και επτά επιβάτες. Ώρα να το γνωρίσουμε καλύτερα!

 
 

Car Repair: Κάντο καινούριο με τα μισά λεφτά

Τράκαρες; Επισκεύασε το οικονομικά εδώ

Στην παρουσίαση της νέας γενιάς Mitsubishi Outlander προχώρησε η ιαπωνική φίρμα, με το θηριώδες SUV να αποκτά πλέον και τρίτη σειρά καθισμάτων ώστε να είναι σε θέση να φιλοξενήσει έως και επτά επιβάτες. Εξωτερικά το νέο μοντέλο είναι αρκετά δυναμικό, με την μεγάλη εμπρός μάσκα να περιλαμβάνει διαιρούμενα φωτιστικά σώματα και μία προστατευτική ποδιά στο κάτω μέρος.

Πρόκειται για το πρώτο μοντέλο που ακολουθεί την σχεδιαστική φιλοσοφία «Dynamic Front Shield» και οι Ιάπωνες σχεδιαστές αναφέρουν ότι υπήρξαν επιρροές από την τελευταία γενιά του Lancer Evolution. Στο πίσω μέρος ενσωματώνονται λεπτά φωτιστικά σώματα, ενώ αεροτομή και απολήξεις δημιουργούν έναν πιο «sportive» χαρακτήρα. Η εμφάνιση του νέου Mitsubishi Outlander ολοκληρώνεται με ζάντες αλουμινίου που φτάνουν έως και τις 20 ίντσες.Το εσωτερικό, πέρα από ευρύχωρο, είναι και τεχνολογικά προηγμένο. Στην κεντρική κονσόλα συναντάμε μία οθόνη αφής μεγέθους έως 9 ιντσών (ανάλογα με την έκδοση), το head-up display ανήκει στον στάνταρ εξοπλισμό, ενώ ο πίνακας οργάνων είναι ψηφιακός και το μέγεθός του αγγίζει τις 12,3 ίντσες. Μέσω της κεντρικής οθόνης υπάρχει δυνατότητα συνδεσιμότητας (Android Auto και Apple CarPlay), αλλά και αρκετές εφαρμογές ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ασφαλώς το δυνατό σημείο του Mitsubishi Outlander είναι οι άπλετοι χώροι με την τρίτη σειρά καθισμάτων να μπορεί να φιλοξενήσει έως 7 επιβάτες.Περνάμε στα μηχανικά μέρη, όπου το ιαπωνικό SUV έρχεται αποκλειστικά με έναν τετρακύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας 2,5 λτ., ο οποίος αποδίδει 181 ίππους και 245 Nm. Η κίνηση περνά είτε στον εμπρός, είτε στον πίσω άξονα, ανάλογα με την έκδοση που θα επιλεχθεί, ενώ ο κινητήρα «συνεργάζεται» αποκλειστικά με κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων (CVT). Από εκεί και πέρα, υπάρχει μία πληθώρα προγραμμάτων οδήγησης, ώστε ο οδηγός να επιλέγει το κατάλληλο ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης. Μάλιστα, οι τετρακίνητες εκδόσεις διαθέτουν και επιπλέον πρόγραμμα για οδήγηση σε λάσπη.

Το εμπορικό λανσάρισμα του νέου Mitsubishi Outlander θα ξεκινήσει από την απέναντι μεριά του Ατλαντικού και πιο συγκεκριμένα την αγορά της Βόρειας Αμερικής. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και άλλες αγορές, όπως αυτή της Ευρώπης.