Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Αποκάλυψη του νέου Toyota GR Corolla

5/5/2021

Το Toyota GR Corolla έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε Ιαπωνικό περιοδικό, και μας αποκαλύπτει την εκρηκτική του σχεδίαση που θα φουντώσει τις μονομαχίες των hot hatch. Ιδού λοιπόν το νέο Toyota GR Corolla!

Το νέο Toyota GR Corolla, είναι το «καυτό» μοντέλο που έχει φουντώσει την προσμονή του κοινού της Ιαπωνικής βιομηχανίας. Οι φήμες και τα render είναι κάθε λίγο στην επικαιρότητα, αφού μετά και την επίσημη πρώτη του GR Yaris, όλοι περιμένουν και την hot hatch έκδοση που θα δώσει άλλο νόημα στις μονομαχίες της κατηγορίας hot hatch. 

Το Ιαπωνικό περιοδικό 7 Tune, αποκάλυψε την τελική μορφή σχεδίασης του μοντέλου, με τις πρώτες επίσημες εικόνες του GR Corolla. Το νέο hot hatch έχει εκρηκτική σχεδίαση που θα μαγνητίζει τα βλέμματα. Ο εμπρός προφυλακτήρας έχει πολλά κοινά με τον προφυλακτήρα του GR Yaris, με μεγάλη εισαγωγή στο κέντρο του αλλά και δύο πλαϊνές για την καλύτερη ψύξη των φρένων. Ο επιβλητικός σχεδιασμός παίρνει μορφή και από τα φουσκωμένα φτερά του νέου Toyota GR Corolla, το νέο πίσω προφυλακτήρα και τις διπλές απολήξεις της εξάτμισης. 


 
Κάτω από το καπό θα συναντήσουμε τον 1.6 turbo κινητήρα του GR Yaris, αλλά με απόδοση 300 ίππων και 370 Nm ροπής. Το νέο Toyota GR Corolla είναι εφοδιασμένο με με τετρακίνηση, μέσω του συστήματος GR-Four και ενός 6τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου.
 
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως, το νέο Toyota GR Corolla θα κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση το 2022. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις