Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Αποκαλύπτουμε τη νέα ΒΜW Σειρά 5

29/4/2020

Οι πρώτες εικόνες χωρίς καμουφλάζ για τη νέα Σειρά 5 της BMW διέρρευσαν, πριν την επίσημη παρουσίαση της. Με τι επιλογές κινητήρα θα κυκλοφορήσει η 5αρα «κυρία» της BMW?

Η επίσημη παρουσίαση της νέας BMW Σειρά 5, δεν έχει γίνει ακόμα από την Γερμανική βιομηχανία, όμως ήδη εμφανίστηκαν οι πρώτες φωτογραφίες του νέου μοντέλου. 

Η νέα Σειρά 5 δεν έχει τεράστιες αλλαγές σε σχέση με το τωρινό μοντέλο, και σίγουρα απέφυγε την τοποθέτηση της τεράστιας γρίλιας, ώστε να μοιάσει στην Σειρά 7. Το μέγεθος της γρίλιας λοιπόν, έμεινε το ίδιο, αλλά τα εμπρός φώτα, έγιναν μεγαλύτερα και πιο στενά. Μιας και αναφερθήκαμε στους προβολείς, να τονίσουμε πως και τα πίσω φώτα άλλαξαν εντελώς, με σαφή επιρροή τα νεότερα μοντέλα της φίρμας. 



Οι πρώτες επιλογές στον τομέα των κινητήρων, θα είναι μια plug-in υβριδική του τετρακύλινδρου μοτέρ βενζίνης, με συνολική απόδοση 252 ίππους και 420 Nm ροπής, ενώ θα υπάρξει και επιλογή μιας υβριδικής έκδοσης με 6κύλινδρο σε σειρά μοτέρ και συνολική απόδοση 400 άλογα. Η κίνηση θα μεταφέρεται στους πίσω τροχούς με 8αρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. 



 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις