Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Αττική Οδός: Ανοιχτή & χωρίς διόδια!

Αττική Οδός: Ανοιχτή & χωρίς διόδια!

27/1/2022

Η Αττική Οδός βρίσκεται και πάλι σε λειτουργία ύστερα από το μεγάλο φιάσκο των ημερών, με τον εγκλωβισμό χιλιάδων οδηγών εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ελπίς», ενώ θα παραμείνει χωρίς διόδια μέχρι την Κυριακή.

Από σήμερα (27/1) στις 8:00 το πρωί η Αττική Οδός βρίσκεται και πάλι σε λειτουργία, μετά τα τραγελαφικά γεγονότα των προηγούμενων ημερών, όταν χιλιάδες οδηγοί παρέμειναν εγκλωβισμένοι εξαιτίας της έντονης χιονόπτωσης. Σε επίσημη ανακοίνωσή της, η διαχειρίστρια εταιρεία αναφέρει πως οι διελεύσεις των οχημάτων θα πραγματοποιηθούν χωρίς διόδια μέχρι και την Κυριακή 30 Ιανουαρίου και ώρα 23:59. 

Παρακάτω η ανακοίνωση: 

«Η Αττική Οδός ενημερώνει ότι από την Πέμπτη 27/01 στις 8:00 το πρωί θα τεθούν σε λειτουργία και τα υπόλοιπα τμήματά της, με την κυκλοφορία να αποκαθίσταται πλήρως σε όλο το μήκος του αυτοκινητόδρομου. Οι διελεύσεις θα πραγματοποιηθούν άνευ καταβολής διοδίων έως και την Κυριακή 30 Ιανουαρίου και ώρα 23:59, προς διευκόλυνση όλων των οδηγών λόγω των συνεχιζόμενων προβλημάτων σε περιφερειακές οδούς. 

Επισημαίνεται επίσης ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση απεγκλωβισμού και μεταφοράς εκτός Αττικής Οδού των εναπομεινάντων οχημάτων. Η επιχείρηση αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το πρωί με τη μεταφορά των οχημάτων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του parking Αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» πίσω από τα καταστήματα ΙΚΕΑ και ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, στα Σπάτα. Προς διευκόλυνση των ιδιοκτητών τους, οι οποίοι παρακαλούνται να τα παραλάβουν, πραγματοποιούνται δρομολόγια προς το σημείο, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, μέσω οχημάτων που εκκινούν από τον κόμβο της Λ. Κηφισίας («Δαχτυλίδι») από τις 9:00 έως τις 19:00». 

Μαζικές μηνύσεις και αγωγές 

Αξιοσημείωτο είναι πως χιλιάδες πολίτες που εγκλωβίστηκαν στον εν λόγω αυτοκινητόδρομο, έχουν ήδη ξεκινήσει τις νομικές διαδικασίες κατά της εταιρείας, από την οποία θα αξιώσουν αποζημιώσεις μεγαλύτερες των 2.000 ευρώ που ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει η Αττική Οδός.     

 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Άνοιξε η Αττική Οδός! 
Ύστερα από τρεις ημέρες με τα εγκλωβισμένα οχήματα. 
Χωρίς διόδια μέχρι και την Κυριακή. 
Σε μαζικές μηνύσεις προχωρούν όσοι πολίτες εγκλωβίστηκαν. 
"Έμαθε" το μάθημά της η Αττική Οδός ή στην επόμενη κακοκαιρία θα έχουμε χειρότερα; 

 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε