Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Audi S6 & S7: Ακόμα πιο σπορ με την έκδοση Design
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Audi S6 & S7: Ακόμα πιο σπορ με την έκδοση Design

13/5/2022

Η Audi παρουσίασε την Design Edition για τα S6 και S7 ανεβάζοντας το σπορ υπόβαθρο, κάνοντας πιο «επιθετική την εμφάνισή τους με αρκετές μαύρες λεπτομέρειες.

Ακόμα πιο «αγριεμένη» εμφάνιση

Η Audi κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακά τα S6 και S7 προσφέροντας την έκδοση «Design Edition», η δίνει περισσότερο στυλ και μοναδικότητα που ταιριάζει περισσότερο με τον σπορ χαρακτήρα των δύο μοντέλων.

Με το μοναδικό χρωματικό συνδυασμό Arrow Grey

Η Design Edition των S6 και S7 διατίθενται στο αποκλειστικό εξωτερικό χρώμα Arrow Grey σε συνδυασμό με μία μαύρη οροφή στο χρώμα Brilliant Black. Βέβαια, για τους ενδιαφερόμενους υπάρχουν κι άλλοι χρωματικοί συνδυασμοί που μπορούν να προσφερθούν όπως τα Brilliant και Mythos Black Metallic, Daytona Grey Pearl Effect, Firmament Blue Metallic, Florett Silver Metallic, Glacier White Metallic, Tango Red Metallic και Ultra Blue Metallic.

Με μαύρες διακοσμητικές λεπτομέρειες

Η εμφάνιση τους τονίζεται ακόμα περισσότερο από τα μαύρα γυαλιστερά διακοσμητικά, που κοσμούν τα σήματα, τα πλαίσια των παραθύρων και τα καπάκια των καθρεφτών, ενώ συνδυάζονται αρμονικά με τα πιο σκούρα φωτιστικά σώματα. Στις Design Edition οι τροχοί πλέον είναι 21 ιντσών, με το μάτι να πέφτει πάνω στις κόκκινες δαγκάνες των φρένων που εξοπλίζονται.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε