Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Αύρα ανανέωσης στο Land Rover Defender

22/10/2020

Το επιβλητικό προφίλ του Land Rover Defender συναντά την κομψότητα του Lumma design και μίξη φέρνει ένα ελκυστικό αποτέλεσμα.

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και το νέο μοντέλο Land Rover Defender πρεσβεύει σημαντική αναβάθμιση στη εξωτερική του εμφάνιση. Το επιβλητικό SUV του βρετανικού brand, ένα θρυλικό μοντέλο για τους λάτρεις των off-road διαδρομών λανσάρει «φρέσκες» επιλογές στο αγοραστικό κοινό υιοθετώντας το σχεδιασμό Lumma για πρώτη φορά στην συγκεκριμένη έκδοση αυτοκινήτου. Σταθερή αξία, φυσικά, η στιβαρή οδήγηση και το κομψό στυλ.
 
Η Lumma Design ονομάζει την συγκεκριμένη σειρά αυτοκινήτων CLR LD και το παρουσιάζει σε μία πρόσθετη κίτρινη νέον απόχρωση. Το νέο πακέτο αεροδυναμικής περιλαμβάνει ένα πρόσθετο μπροστινό εξάρτημα spoiler, πλήρως επανασχεδιασμό της πίσω πλευράς του αυτοκινήτου, side skirts, προσάρτηση μάσκας στην μπροστινή γρίλια και φυσικά φτερά των οποίων μάλιστα το πλάτος έχει αυξηθεί κατά 40 εκατοστά.

Μεγαλύτεροι αεραγωγοί στα φτερά εξασφαλίζουν σταθερή ροή καθαρού ενώ στους τέσσερις τροχούς εντοπίζουμε ζάντες ελαφρού κράματος επιφάνειας από 19 έως 23 ίντσες.
 
Ανανέωση αποπνέει και η καμπίνα Lumma design στο νέο Land Rover Defender. Η έννοια της εξατομίκευσης βρίσκει απόλυτη ταύτιση καθώς μία διατίθεται ευρεία γκάμα επιλογών από πατάκια δαπέδου και υπερυψωμένα πεντάλ αλουμινίου έως μία «φρέσκια» δερμάτινη εσωτερική επένδυση
 
Το κορυφαίο μοντέλο της σειράς Land Rover Defender 5.0 είναι εκείνο που θα λάβει τις συγκεκριμένες αναβαθμίσεις που καλύπτουν κάθε γούστο και προτίμηση. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γνωστοποιηθεί λεπτομέρειες κόστους.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις