Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
6 φωτογραφίες »

Αυτό είναι το νέο Hyundai Staria

11/3/2021

Ο Κορεατικός κολοσσός της Hyundai, έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες του νέου πολυμορφικού μοντέλου της, με το όνομα Staria. Δείτε τα χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου της Κορεατικής βιομηχανίας.

Η Κορεατική βιομηχανία της Hyundai έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες από το νέο μοντέλο που σχεδιάζει, με το όνομα Staria. Το νέο πολυμορφικό, έχει στόχο να ενθουσιάσει με το φουτουριστικό σχεδιασμό του, αλλά και με τα καινοτόμα χαρακτηριστικά που θα προσφέρουν μία premium εμπειρία σε αυτούς που θα φιλοξενηθούν στο εσωτερικό του.



Αυτό που κερδίζει τις εντυπώσεις στην εξωτερική σχεδίαση του, είναι μία λεπτή LED μπάρα στο εμπρός μέρους του Staria, η μεγάλη του μάσκα αλλά και οι εμπρός προβολείς που δίνουν μια space εμφάνιση στο μοντέλο. LED φώτα έχουν τοποθετηθεί και στο πίσω μέρος του νέου πολυμορφικού μοντέλου, σε κάθετη μορφή. 



Το εσωτερικό του νέου Hyundai Staria, έχει σχεδιαστεί με σκοπό να προσφέρει άνεση, με τα καθίσματα να παραπέμπουν σε lounge σαλόνι ξενοδοχείου και όχι σε εσωτερικό αυτοκινήτου. Το νέο Staria είναι εφοδιασμένο με μια κεντρική οθόνη αφής για το σύστημα infotainment. 


 
Η Κορεατική βιομηχανία δεν έδωσε πληροφορίες για το κινητήριο σύνολο του νέου Hyundai Staria, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα υπάρξουν αρκετές επιλογές και εκδόσεις για τους υποψήφιους αγοραστές. 
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις