Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Αυτό είναι το νέο Opel Astra!

Διαβάστηκε από 6325 αναγνώστες - 19/6/2021

Ανεξάρτητοι δημιουργοί έφτιαξαν σχέδιο του 6ης γενιάς Opel Astra και το αποτέλεσμα είναι πράγματικά εντυπωσιακό.

Μετά τις πρώτες teaser εικόνες από το 6ης γενιάς Opel Astra έφτασε η ώρα να δούμε κάτι πιο ολοκληρωμένο. Χάρη στους ανεξάρτητους δημιουργούς της ιστοσελίδας Koleca.ru βλέπουμε ένα σχέδιο του γαλλικού hatchback το οποίο είναι αρκετά διαφορετικό συγκριτικά με τον προκάτοχό του. Τουλάχιστον στο ανεπίσημο σχέδιο το οποίο κυκλοφόρησε, σε δύο συνολικά εικόνες (εμπρός και πίσω), καθώς αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις επίσημες φωτογραφίες.

Kοινοποίησε το »


Σε κάθε περίπτωση, η έλευση του νέου Opel Astra σηματοδοτεί την έναρξη μίας νέας εποχής για το μοντέλο, καθώς για πρώτη φορά θα προσφέρεται και σε εξηλεκτρισμένη έκδοση. Δεν γνωρίζουμε ακόμη λεπτομέρειες, παρά μπορούμε να κάνουμε υποθέσεις με βάση και το Peugeot 308 το οποίο είχε δύο plug-in hybrid επιλογές με έως και 60 χιλιόμετρα αυτονομία.

Για τους λάτρεις των συμβατικών κινητήρων η Opel θα εξοπλίσει το νέο Astra με 1.200άρη βενζινοκινητήρα PureTech και τον 1.500άρη diesel BlueHDi. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να δούμε μελλοντικά και performance έκδοση OPC για περισσότερο σπορ επιδόσεις και δυναμική οδήγηση.

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις