3 φωτογραφίες »

Αυτό είναι το νέο Renault Kiger

19/11/2020

Η Renault ετοιμάζει ένα νέο μικρό SUV να προσθέσει στην γκάμα της και παρουσίασε το πρωτότυπο του νέου Renault Kiger, μήκους μικρότερου των τεσσάρων μέτρων.

 
 
Η Renault θα μεγαλώσει την γκάμα των διαθέσιμων SUV από μεριάς της, και ετοιμάζει την δημιουργία ενός μοντέλου με μήκος μικρότερα από τέσσερα μέτρα. Το πρωτότυπο Renault Kiger που παρουσιάστηκε από την Γαλλική βιομηχανία, είναι ουσιαστικά η προγενέστερη έκδοση του μοντέλου παραγωγής. Εξωτερικά το νέο Renault Kiger είναι αρκετά εντυπωσιακό, με την σχεδίαση της νέας μάσκας, με τους λεπτούς προβολείς LED που εκτείνονται σε ολόκληρο το πλάτος της, και το πολύ επιθετικό καπό να κερδίζουν τις εντυπώσεις. Στο πίσω μέρος οι προβολείς και η αεροτομή κάνουν ακόμα πιο όμορφη και δυναμική την σχεδίαση του μικρού αυτού SUV, δείχνοντας πως το μέγεθος δεν κάνει πάντα την διαφορά.  
Πολύ εντυπωσιακή και πρωτότυπη είναι η βαφή του πρωτότυπου μοντέλου, την Renault να αναφέρει πως το χρώμα «Aurora Borealis» που είναι εμπνευσμένο από το Βόρειο Σέλας και αλλάζει τον χρωματισμό του ανάλογα με το φως του ήλιου και τη γωνία την οποία το βλέπεις. Ανακοινώσεις για τα μηχανικά σύνολα σαφώς και δεν υπήρξαν, αλλά πληροφορίες αναφέρουν πως μπορεί να εφοδιαστεί, αρκετούς διαθέσιμους κινητήρες από την γκάμα της Renault, βάσει και της συνεργασίας της με την Nissan. 
 
 

Tags: RENAULT