Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Αυτό είναι το νέο Toyota C-HR
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αυτό είναι το νέο Toyota C-HR

Διαβάστηκε από 3912 αναγνώστες - 19/9/2022

Ένα νέο crossover εμφανίστηκε σε πρόσφατα πατενταρισμένα σχέδια που κατέθεσε η Toyota στην Αυστραλία, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για τον αντικαταστάτη του C-HR.

Στη δημοσιότητα τα σχέδια

Τα νέα σχέδια που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας, αποτελούν μία προεπισκόπηση της έκδοσης παραγωγής του crossover που ετοιμάζει η Toyota. Αν και το μέγεθός του δε μπορεί να γίνει κατανοητό από τις φωτογραφίες, οι περισσότεροι υποστηρίζουν πως θα κυμαίνεται στις διαστάσεις του C-HR, όντας το μοντέλο που θα διαδεχθεί τρέχουσα γενιά.
 

Κοινοποίησέ το »

Υβριδικό με ακόμα πιο επιθετική και φουτουριστική σχεδίαση

Το εικονιζόμενο μοντέλο ακολουθεί πιστά το πρωτότυπο που παρουσιάστηκε, όπως ακριβώς είχε γίνει και με το bZ4X. Ο μπροστινός προφυλακτήρας έχει μία πιο επιθετική σχεδίαση με τα φωτιστικά σώματα να σχηματίζουν ένα χαρακτηριστικό σχήμα C. Το πίσω μέρος μοιάζει αρκετά με το σημερινό C-HR, αλλά διαθέτει κομψά και πλατιά φωτιστικά σώματα. Οι απολήξεις των εξατμίσεων δε φαίνονται, αλλά μη φοβάστε καθότι το νέο μοντέλο θα προσφερθεί και με υβριδικά σύνολα.
 

Ηλεκτρικό με μικρότερη μπαταρία από το bZ4X

Το νέο μοντέλο θα βασιστεί στην πλατφόρμα E3 της Toyota, συνδυάζοντας στοιχεία από τις TNGA-C και e-TNGA πλατφόρμες. Η μπαταρία με την οποία αναμένεται να εξοπλιστεί θα είναι μικρότερη από του μεγαλύτερου bZ4X (71,4kWh), γεγονός που σημαίνει ότι θα προσφέρει μικρότερη αυτονομία.
 

Προς τα τέλη του 2023 το ντεμπούτο

Αν σκεφτεί κανείς πως το C-HR έλαβε την ανανέωσή του στα τέλη του 2020, ο διάδοχος του μοντέλου δεν αναμένεται πριν το τέλος του 2023.

 
Νέα γενιά ή αντικαταστάτης?
Εμφανίστηκαν πατενταρισμένα σχέδια με ένα νέο crossover μοντέλο της Toyota.
Φήμες για τον αντικαταστάτη του C-HR.
Θα εφοδιάζεται και με υβριδικά σύνολά.
Ντεμπούτο προς τα τέλη του 2023.
Εσύ τι αλλαγές θα ήθελες να φέρει το νέο μοντέλο?

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις