Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Αυτό θα είναι το ηλεκτρικό σεντάν Toyota bZ5

Αυτό θα είναι το ηλεκτρικό σεντάν Toyota bZ5

28/7/2022

Μέχρι το 2025 θα έχει 7 αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα η Toyota, και ένα από αυτά θα είναι το ηλεκτρικό sedan bZ5. Ποιες είναι οι πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι και σήμερα για το Ιαπωνικό φουτουριστικό μοντέλο;

Αμιγώς ηλεκτρική επίθεση από την Toyota

Η Toyota όπως έχει κάνει γνωστό με ανακοινώσεις, θα μπει πολύ δυναμικά στην κατηγορία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, και μετά την εμφάνιση του bZ4X, όλοι περιμένουν να δουν το αμιγώς ηλεκτρικό sedan με όνομα bZ5. Ανεξάρτητος σχεδιαστής συγκέντρωσε πληροφορίες, και μας παρουσιάζει την ενδεχόμενη εξωτερική σχεδίαση του μοντέλου. 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Μοντέρνα σχεδίαση το Toyota bZ5

Έντονες και δυναμικές γραμμές σχεδίασης θα έχει το νέο Toyota bZ5, κάτι που εύκολα μπορεί να το αντιληφθεί κανείς, παρατηρώντας το εμπρόσθιο μέρος, με τους αιχμηρούς προβολείς και τις έντονες νευρώσεις του πρόβολου. Εξίσου δυναμική είναι και η σχεδίαση στο πλάι του αυτοκινήτου, για να κλείσει στο πίσω μέρος με μια κομψή γραμμή οροφής.

Στην πλατφόρμα E-TNGA το Toyota bZ5

Το ηλεκτρικό sedan της Ιαπωνικής βιομηχανίας, θα βασιστεί και αυτό στην πλατφόρμα E-TNGA της Toyota, και λογικά θα μπορεί να μοιραστεί τις μπαταρίες και τους ηλεκτρικούς κινητήρες του bZ4X. Αυτό σημαίνει πως το φουτουριστικό sedan θα είναι εξοπλισμένο με μπαταρία 71,4κιλοβατώρων, και ιπποδύναμη από 204 έως 218 ίππους. Στον τομέα της αυτονομίας, το προσθιοκίνητο μοντέλο θα μπορεί να πετύχει έως και 516 χιλιόμετρα αυτονομία με πλήρως φορτισμένη μπαταρία (14,3 kWh/100 χλμ.), ενώ στην τετρακίνητη έκδοση, η αυτονομία θα αγγίζει τα 470 χιλιόμετρα με κατανάλωση 15,8 kWh/100 χλμ.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε