Test Συνεργείων
NEO ΤΙΜΕΣ LEASING Short Videos

Τον νέο Πρόεδρο της Tesla ανακοίνωσε ο Elon Musk, ο οποίος έδωσε τα ηνία της εταιρεία στον Jerome Guillen.

Αυτός είναι ο νέος πρόεδρος της Tesla

11/9/2018

Τον νέο Πρόεδρο της Tesla ανακοίνωσε ο Elon Musk.

Τον νέο Πρόεδρο της Tesla ανακοίνωσε ο Elon Musk, ο οποίος έδωσε τα ηνία της εταιρείας στον Jerome Guillen.

Όπως είναι γνωστό, η κίνηση του ιδιοκτήτη της Tesla, Elon Musk να καπνίσει σε ζωντανή εκπομπή μαριχουάνα, έφερε θύελλα αντιδράσεων παγκοσμίως, η οποία εκτός της βουτιάς που έκαναν οι μετοχές της εταιρείας στο χρηματιστήριο, άγγιξε και τα πλέον μεγαλύτερα στελέχη της εταιρεία τα οποία έθεσαν την παραίτησή τους.
 
Έτσι στον απόηχο της κίνησης αυτής, ο Musk προσπαθεί να καλύψει τα κενά που δημιουργήθηκαν, ανακοινώνοντας την πρόσληψη του Jerome Guillen στη θέση του νέου προέδρου. Ο 46χρονος άντρας ο οποίος λέγεται πως είναι ο «εγκέφαλος» πίσω από τη γραμμή κατασκευής του Model 3, εκτός από τα νέα του καθήκοντα θα έχει πλέον υπό την εποπτεία του και τη παρακολούθηση των απαιτούμενων εργασιών σχετικά με το Model S.

Μάλιστα όπως αναφέρουν τα μέσα του εξωτερικού ο Musk έχει πολύ καλή άποψη για τον Guillen αναφέροντας σε ένα email που συνέταξε πως «Ο Jerome είναι σπουδαίος. Έχει κάνει τεράστια διαφορά στην Tesla πολλές φορές».
 
Από κει και πέρα, εκτός του Guillen, από τη εταιρεία ανακοινώθηκε πως η Felicia Mayo θα είναι η νέα αντιπρόεδρος ανθρωπίνου δυναμικού αντικαθιστώντας την Gabrielle Toledano που επίσης παραιτήθηκε, ενώ τέλος ο Dave Arnold πήρε τη θέση του υπεύθυνου επικοινωνίας και οι Chris Lister και Kevin Kassekert ανακοινώθηκαν ως αντιπρόεδροι.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις