Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
6 φωτογραφίες »

BMW X3 & iX3 σε sport ανανέωση

18/5/2021

Έκαναν την εμφάνιση τους οι πρώτες εικόνες των ανανεωμένων BMW X3 και iX3, δίνοντας μας την δυνατότητα να παρατηρήσουμε τις αλλαγές που φέρνει η ανανέωση των δύο Βαυαρικών μοντέλων. Ας δούμε προσεκτικά τις εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Εικόνες από τις ανανεωμένες εκδόσεις των BMW X3 και iX3, διέρρευσαν μέσω του υπουργείου Βιομηχανίας και Τεχνολογίας της Κίνας, όπου θα διατεθούν αρχικά οι δύο εκδόσεις. Εύκολα μπορεί να χαρακτηριστεί ως sportive η ανανέωση που έκαναν οι Γερμανοί, και η προσμονή για την διάθεση τους στην Ευρώπη, ξεκινά. 



Το πρώτο που παρατηρεί κανείς από την ανανέωση των μοντέλων, είναι τα νέας σχεδίασης φωτιστικά σώματα στο μπροστινό και το πίσω μέρος ενώ το μέγεθος της μάσκας έχει παραμένει σε λογικά πλαίσια.



Ανανεωμένοι και δυναμικοί είναι και οι νέοι προφυλακτήρες, ενώ εντυπωσιακές είναι και οι τετραγωνισμένες απολήξεις του συστήματος εξάτμισης στην Χ3. 



Η έλευση της ανανεωμένης BMW X3 και iX3 στην Ευρώπη, θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Ιούνιο, ενώ η Χ3 Μ θα κάνει ντεμπούτο της στις αρχές του 2022.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις