Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Eξοπλίζεται με ένα νέο αεροδυναμικό πακέτο από την 3D Design.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο οίκος AC Schnitzer προσέφερε στο μοντέλο 23αρες ζάντες αλουμινίου.

Διαφοροποιήσεις στο κινητήριο σύνολο δεν έχουν ανακοινωθεί.

H Χ6 Μ ξεχωρίζει για τα κόκκινα δερμάτινα καθίσματα.

ΒΜW X6 Μ «κτήνος»

Διαβάστηκε από 5807 αναγνώστες - 14/12/2017

Τι είναι καλύτερο από μια X6 M βελτιωμένη από έναν βελτιωτικό οίκο; Μια X6 M με «περιποίηση» από πολλούς βελτιωτικούς οίκους. Πάρτε μάτι.

Η ολοκαίνουρια Lamborghini Urus μπορεί να χαρακτηρίζεται από την ίδια την ιταλική φίρμα ως ένα Super SUV, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η BMW έχει και αυτή δυνατή παρουσία στην κατηγορία χάρη στα Μ μοντέλα της Σειράς Χ. Πόσο μάλλον όταν αυτά εφοδιάζονται με νέα εμφάνιση από διάσημους βελτιωτικούς οίκους.

Για παράδειγμα, αυτή εδώ η Χ6 Μ ιδιοκτησίας της BMW Abu Dhabi Motors εξοπλίζεται με ένα νέο αεροδυναμικό πακέτο από την 3D Design που περιλαμβάνει ανανεωμένους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, ποδιές στο πλαϊνό μέρος αλλά και μεγαλύτερους εισαγωγείς αέρα για να μπορεί ο biturbo 4,4λτ. V8 κινητήρας να «ανασαίνει» καλύτερα.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο οίκος AC Schnitzer προσέφερε στο μοντέλο 23άρες ζάντες αλουμινίου ενώ η Akrapovic εγκατέστησε στην Χ6 Μ το σύστημα Evolution Exhaust, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες βελτιωτικές κινήσεις στον ηχητικό τομέα. Τέλος, μια σειρά από εξαρτήματα της M Perfomance βρίσκουν την θέση τους, με το μαύρο χρώμα να δίνει το παρών στη γρίλια, τα φτερά και την οροφή.
Όσον αφορά τον εσωτερικό διάκοσμο, η Χ6 Μ ξεχωρίζει για τα κόκκινα δερμάτινα καθίσματα και της ίδιου χρώματος επένδυση στο ταμπλό αλλά και το φινίρισμα από ίνες άνθρακα.

Διαφοροποιήσεις στο κινητήριο σύνολο δεν έχουν ανακοινωθεί, άρα θα πρέπει να περιμένουμε πως αυτή η X6 M θα συνεχίσει να παίρνει ισχύ από τον εργοστασιακό biturbo 4,4 λτ. απόδοσης 575 ίππων και 750 Nm ροπής, ενώ χάρη στο νέο 8άρι αυτόματο κιβώτιό τους, κάνουν το 0-100 χλμ./ώρα σε 4,2 δλ.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις