Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
CUPRA: Ανακοινώνει τα πλάνα της

CUPRA: Ανακοινώνει τα πλάνα της

24/5/2022

Η CUPRΑ έχει βάλει στόχο να διαφοροποιηθεί από τις υπόλοιπες εταιρείες και αυτό το κάνει πάντα με πρωτότυπο τρόπο. Για το λόγο αυτό, ετοίμασε ένα βίντεο – προεπισκόπηση του τι έπεται να ακολουθήσει.

Τα μελλοντικά πλάνα της CUPRA

Η CUPRA θα ανακοινώσει τα νέα της πλάνα στις 7 Ιουνίου, δίνοντας μία «γραμμή» για τη πορεία που θα ακολουθήσει η φίρμα. Μέχρι στιγμής, οι Ισπανοί κρατάνε στόματα και χαρτιά κλειστά, ενώ αναφέρει πως θα αποκαλύψει ένα σχέδιο με «νέους ήρωες» σε μια νέα εποχή, υπονοώντας τα νέα μοντέλα που θα έρθουν.

Το teaser βίντεο της CUPRA

Βέβαια όπως προαναφέραμε, η εταιρεία ετοίμασε ένα διαφορετικό βίντεο από αυτά που έχουμε συνηθίσει για να παρουσιάσει τα μελλοντικά της σχέδια. Έτσι λοιπόν, κατά τη διάρκεια των λεπτών του βίντεο παρουσιάζονται δύο άτομα να φιλιούνται, ένα ρομπότ να κάνει πασαρέλα και έναν ημίγυμνο άντρα να ουρλιάζει ανοίγοντας παράλληλα τα χέρια του.
 

Ετοιμάζει το νέο crossover

Όπως όλα δείχνουν, η CUPRA στις 7 Ιουνίου θα αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα μελλοντικά της μοντέλα. Παρόλα αυτά, πρέπει να αναφέρουμε πως η εταιρεία στο παρελθόν έχει παρουσιάσει  με τη μορφή teaser ένα crossover, το οποίο θα λανσαριστεί το 2024 και θα προσφέρεται με ήπια και plug-in υβριδικές εκδόσεις, με τα τελευταία να δίνουν στο μοντέλο ηλεκτρική αυτονομία περίπου 100 χιλιομέτρων.


Διαβάστε περισσότερα »