Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
DS 4: Νέες αναβαθμισμένες εκδόσεις
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

DS 4: Νέες αναβαθμισμένες εκδόσεις

6/10/2022

Σε μία σειρά αναβαθμίσεων προχώρησε η γαλλική εταιρεία για το DS 4, το οποίο από εδώ και στο εξής θα προσφέρατε με μεγαλύτερη αυτονομία και αλλαγές στην γκάμα εκδόσεων.

Αναβαθμίζεται η γκάμα του DS 4

Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του, ήρθε η ώρα για το DS 4 να λάβει μία σειρά αναβαθμίσεων για όλες τις εκδόσεις της γκάμα του, προσφέροντας ταυτόχρονα μεγαλύτερη αυτονομία.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Μεγαλύτερη αυτονομία στο Plug-in

Σε ό,τι αφορά το plug-in μοντέλο, το DS 4 E-Tense διαθέτει 13% επιπλέον ηλεκτρική αυτονομία, διανύοντας έως και 62 χλμ. με ρεύμα, όταν ο προκάτοχός του περιοριζόταν στα 55 χλμ. Από κει και πέρα, το plug-in υβριδικό σύστημα συνεχίζει να προσφέρει 225 ίππους στο σύνολο με ροπή 360 Nm.

Νέα κορυφαία έκδοση Opera

Αναβάθμιση έλαβαν και οι εξοπλιστικές εκδόσεις του μοντέλου, με την «Opera» να βρίσκεται στην κορυφή. Αυτή περιλαμβάνει μεταξύ άλλων δερμάτινη επένδυση Criollo Brown Nappa, θερμαινόμενα και αεριζόμενα καθίσματα με λειτουργία μασάζ. Στο στάνταρ εξοπλισμό πλέον βρίσκουμε ηλιοροφή, ηλεκτρικό πορτμπαγκάζ, βάση ασύρματης φόρτισης, πεντάλ αλουμινίου και ανάρτηση DS Active Scan.  Οι σπορ εκδόσεις Performance Line και Performance Line + διαθέτουν μαύρο φινίρισμα στη μάσκα και στα υπόλοιπα λογότυπα. Από την άλλη, η εξοπλιστική έκδοση Bastile διαθέτει εξωτερικές πινελιές Gloss Black, εσωτερική επένδυση Basalt Black, φωτισμό PolyAmbient και δύο θύρες USB στους πίσω αεραγωγούς.  

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε