2 φωτογραφίες »

Dacia Bigster: Το μεγάλο Duster

Διαβάστηκε από 1181 αναγνώστες - 17/5/2021

Τον μεγάλο αδερφό του Duster προετοιμάζει η Dacia, και ήδη κάνει δοκιμές του μοντέλου, που θα παρουσιαστεί την επόμενη χρονιά. Ποια θα είναι όμως τα χαρακτηριστικά του νέου Dacia Bigster?

 
 
Με προσεγμένη στόχευση θα προχωρήσει η Ρουμανική βιομηχανία της Dacia, επενδύοντας στην λαοφιλή κατηγορία των SUV, και ετοιμάζει πυρετωδώς τον μεγάλο αδελφό του Duster, το Dacia Bigster. Το νέο Bigster θα είναι ένα SUV των 
4,6 μέτρων μήκους και θα στοχεύσει στις ανάγκες μεγάλων απαιτήσεων.Το νέο Bigster θα είναι το πρώτο μοντέλο της Ρουμανικής βιομηχανίας που θα κυκλοφορήσει με το νέο σήμα, ευελπιστώντας να δώσει νέα πνοή στα μοντέλα που παράγει. Το νέο SUV θα βασιστεί στην πλατφόρμα CMF-B, ενώ θα εξοπλίζεται από υβριδικούς και εναλλακτικούς κινητήρες. 

Το νέο Dacia Bigster θα μπορούσε να εφοδιαστεί με το υβριδικό σύστημα κίνησης του Renault Clio E-Tech, με κινητήρα 1,6 λίτρων και ένα ηλεκτρικό μοτέρ με συνδυαστική απόδοση τους 140 ίππους, αλλά και πολύ προσιτή τιμή. Οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές της autoexpress, μας παρουσιάζουν και την πιθανή εξωτερική σχεδίαση του μοντέλου, που θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του το 2022.

Tags: DACIA
Advertisement