Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Διαρροή φωτογραφιών του νέου MINI
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Διαρροή φωτογραφιών του νέου MINI

10/12/2021

Το φως της δημοσιότητας είδαν οι πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες της νέας γενιάς MINI, η οποία θα είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητη με εντελώς φρέσκο design.

Η MINI είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα, μπαίνοντας δυναμικά στην εποχή της ηλεκτροκίνησης, με την τέταρτη γενιά του διαχρονικού μοντέλου να βρίσκεται προ των πυλών, αποτελώντας μοντέλο-σταθμό στην ιστορία της βρετανικής εταιρίας.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Στο «κατασκοπευτικό» φακό το νέο MINI

Παρατηρώντας το νέο MINI Hatch,  το οποίο πρωταγωνιστεί στις κατασκοπευτικές φωτογραφίες που αποκαλύφθηκαν στο διαδίκτυο, το μάτι πέφτει πάνω στα γνώριμα σχεδιαστικά στοιχεία του εμπρόσθιου μέρους που ακολουθούν πιο «στρογγυλεμένες» γωνίες και γραμμές. Τα μπροστινά φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED ολοκληρώνουν το φρέσκο σύνολο που δεν κρύβει το «DNA» του, σε αντίθεση με το πίσω μέρος που δεν θυμίζει σε τίποτα τα προηγούμενα μοντέλα.

Διατήρηση εκδόσεων και παρόμοιων διαστάσεων

Οι διαστάσεις και οι αναλογίες του αμαξώματος φαίνεται να είναι παρόμοιες με αυτές του τρέχοντος μοντέλου, ενώ ένα άλλο στοιχειό που συνδέει τις παλαιότερες γενιές είναι ότι θα διατηρήσει τις ίδιες εκδόσεις με τα ίδια ονόματα.

Στο εσωτερικό δεσπόζει η μίνιμαλ αισθητική

Εμφανείς διαφορές συναντάμε και στο εσωτερικό του βρετανικού MINI, ακλουθώντας έναν εξαιρετικά μίνιμαλ σχεδιασμό με μια μεγάλη αιωρούμενη κυκλική οθόνη αφής να κυριαρχεί στο κέντρο του ταμπλό. Πίσω από το τιμόνι, διακρίνεται μία μικρή οθόνη Head-Up Display, η οποία πιθανόν αντικαθιστά τον πίνακα οργάνων.

Με τα λογότυπα του Cooper S                              

Αν και αναμένεται το νέας γενιάς MINI να διατίθεται σε όλες τις τρέχοντες εκδόσεις One, Cooper, John Cooper Works, στις παραπάνω φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στην Κίνα, το λευκό MINI  φέρει μαύρα λογότυπα της έκδοσης Cooper S. Η εταιρία κρατάει ακόμα κλειστά τα χαρτιά της σχετικά με περεταίρω πληροφορίες, χωρίς να έχει ανακοινωθεί πότε θα πραγματοποιήσει την εμφάνισή του στους δρόμους ή άλλα λοιπά τεχνικά χαρακτηριστικά.
 
Μια γεύση από το νέας γενιάς MINI!
Με φρέσκο design και εντελώς διαφορετικό πίσω μέρος.
Οι φήμες κάνουν λόγο για διατήρηση των εκδόσεων της τρέχουσας γκάμας.
Εσωτερικό με μίνιμαλ αισθητική και μεγάλη αιωρούμενη κυκλική οθόνη αφής για infotainment.
Φαίνεται ωραίο το νέο MINI, θα είναι όμως;

 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε