Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Διέρρευσε η ανανεωμένη BMW Σειρά 3
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Διέρρευσε η ανανεωμένη BMW Σειρά 3

17/5/2022

Όπως συνηθίζεται τελευταία, από την Κίνα διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες της Σειράς 3 της BMW, λίγο πριν παρουσιαστεί και επίσημα από τη βαυαρική εταιρεία.

Ανανεωμένη η BMW Σειρά 3

Οι φωτογραφίες της ανανεωμένης Σειράς 3 κάνουν το γύρω του διαδικτύου, αφότου διέρρευσαν από την Κίνα, η αγορά της οποία αποτελεί προτεραιότητα για την BMW. Το γερμανικό σεντάν φιγουράρει πλέον στη νέα του γενιά ακόμα πιο μοντέρνο, με έντονες και αιχμηρές γραμμές.

Με φρέσκια εμφάνιση και σχεδίαση

Εδώ και αρκετό καιρό γνωρίζουμε πως η BMW ετοιμάζει τη facelift έκδοση του φημισμένου σεντάν της, της Σειράς 3, με σκοπό να συνεχίσει δυναμικά την εμπορική της καριέρα στις αγορές. Από τις φωτογραφίες που έχουμε στην κατοχή μας, παρατηρούμε πως η νέα γενιά διαθέτει στοιχεία από τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της μάρκας, που την κάνουν ακόμα πιο μοντέρνα ενώ τονίζουν το δυναμικό της χαρακτήρα. Στο μπροστινό μέρος, συναντάμε νέα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, που πλαισιώνουν τα δίδυμα «νεφρά» τα οποία ακόμα παραμένουν σε φυσιολογικά μεγέθη. Ανασχεδιασμένοι είναι και οι προφυλακτήρες συμβάλλοντας με τη σειρά τους στο φρεσκάρισμα, ενώ ειδικά ο πίσω είναι πιο μυώδες με αλλαγές στο διαχύτη και χρωμιομένες απολήξεις εξατμίσεων.

Βελτιωμένο εσωτερικό

Περνώντας στο εσωτερικό, οι αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν το σύστημα infotainment με το multimedia I-Drive 8.0, τον ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και μία κυρτή οθόνη αφής 14,9 ιντσών να δεσπόζει στο ταμπλό. Η αίσθηση της πολυτέλειας είναι διάχυτη στην καμπίνα, με σύγχρονο διάκοσμο και premium υλικά.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε