Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
VW T-Cross: To 1.000αρι SUV που τα κάνει όλα
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

VW T-Cross: To 1.000αρι SUV που τα κάνει όλα

Διαβάστηκε από 5857 αναγνώστες - 1/12/2021

O πιο «μικρός αδερφός» στην οικογένεια των SUV της VW είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα crossover της αγοράς και υπερκαλύπτει τις ανάγκες μίας τετραμελής οικογένειας.

Με την έλευση του VW T-Cross, η γκάμα των SUV της γερμανικής φίρμας έγινε ακόμα πιο πλήρης, με το συγκεκριμένο μοντέλο να αποτελεί την «entry level» επιλογή των οχημάτων ελευθέρου χρόνου. Προσφέρεται με μηχανικά σύνολα από 95 έως 150 ίππους και αυτή τη φορά δοκιμάζουμε την πιο βασική έκδοση του μοντέλου, η οποία βέβαια απέδειξε ότι μόνο ανεπαρκής δε μπορεί να χαρακτηριστεί, ακόμα και στη βασική έκδοση «Life».
Το μικρό SUV της γερμανικής φίρμας βασίζεται στην πλατφόρμα MQB A0, όπως και τα «ομόσταυλα» μοντέλα Seat Arona και Skoda Kamiq. Το συμπαγές crossover διακρίνεται για την ευελιξία του, μιας και το μήκος του περιορίζεται στα 4,11 μέτρα, ενώ η αυξημένη απόσταση από το έδαφος (184 χλστ.) δίνει έναν πιο περιπετειώδη αέρα. Κάτι τέτοιο γίνεται αντιληπτό και από άλλα στοιχεία, όπως οι πλαστικές επενδύσεις στο κάτω μέρος του αμαξώματος, οι ράγες οροφής και το μεγάλο προφίλ των ελαστικών, αλλά και την ύπαρξη ζαντών αλουμινίου μεγέθους 16 ιντσών από την βασική έκδοση.


 
Εσωτερικό
Περνώντας στην καμπίνα του VW T-Cross γίνεται άμεσα αντιληπτό ότι οι πλαστικές επενδύσεις είναι σκληρές σε κάθε επιφάνεια, ωστόσο το φινίρισμα και η συναρμογή ικανοποιούν. Στην κεντρική κονσόλα συναντάμε μία ευανάγνωστη οθόνη αφής μεγέθους 8 ιντσών, μέσω της οποίας ο οδηγός απολαμβάνει συστήματα όπως η κάμερα οπισθοπορείας και το ψηφιακό ραδιόφωνο. Ακριβώς από κάτω υπάρχει υποδοχή ασύρματης φόρτισης, ενώ αξίζει να τονίσουμε ότι στην βασική έκδοση «Life» της δοκιμής δεν προσφέρεται σύστημα αυτόματου κλιματισμού. Οι χώροι του μικρού SUV της γερμανικής εταιρείας θα φιλοξενήσουν με άνεση τέσσερις ενήλικες επιβάτες, ενώ η πίσω σειρά καθισμάτων είναι συρόμενη στον διαμήκη άξονα. Έτσι, προσφέρεται η δυνατότητα είτε για αύξηση του χώρου για τα πόδια των επιβατών, είτε του χώρου αποσκευών. Ο δεύτερος κυμαίνεται μεταξύ 347 και 417 λτ. 


 
...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε